Sayfa 36/522 İlkİlk ... 2634353637384686136 ... SonSon
Arama sonucu : 4172 madde; 281 - 288 arası.

Konu: OZGYO - Özderici GMYO

1. arkadaşlar bir küçük yatırımcı olarak bu kağıttan uzak durun her çıkışın bir inişi olacaktır.çok düştü deyipte atlamayın .çünkü adamların maliyeti 2 tl civarıdır ....ytd

2. yukardaki tabloya bakarsanız hareketin başladığı 21 şubattan itibaren alan tarafta hiç küçük yatırımcı yok.yaklaşık metro grubu 35 milyon lot mal almış görünüyor ama bunu ne kadarını sattı bilemiyoruz bildiğimiz ise yaklaşık 10 milyon lota yakın bir malı ise daha önceden 1.60 tl civarı aldığıdır...hesap ortada....ytd

3. cumhurbaşkanlığına dosya hazırladık yarın göndereceğiz...

4. bakalım gö.... lalesi kimmiş... al başını git öyle yama yok.... izfaşa hemen yasak tam gö..... kardeşler bunlar. şahsi fikrim.

5. bu görünen kısmı görünmeyen bir en az 5 milyon lot malları daha vardır....ytd

6.  Alıntı Originally Posted by maruf2001 Yazıyı Oku
    arkadaşlar bir küçük yatırımcı olarak bu kağıttan uzak durun her çıkışın bir inişi olacaktır.çok düştü deyipte atlamayın .çünkü adamların maliyeti 2 tl civarıdır ....ytd
    Neden ben atladım 3,19 dan hala bekliyorum, Galip kumandanım ne zaman sat der ben o zaman satarım... ytd...

7. burada galibin adamları belli milletten hisseyi kötüleyerek, patronla kavgalı ters düştü algısı oluşturarak ve patronda mal satttı milleti iyice döktüler ne güzel 1 hafta sonra bohçayı açıp kazançlarını paylaşırken hoooopp, topla topla topla naralarıyla polisin basmasını ne çok isterdik dimi, ahhh ahhh öyle olmuyor işte, SPK UYUYOR ARKADAŞLAR uyandırmak bizim elimizde, gücümüz yettiğince bu olayı duyuralım. bunların hanedanlığı bitsin, REİS bu olaylara el atmalı, JÖLELİYE TWİT ATACAĞIM. saygılar.

Sayfa 36/522 İlkİlk ... 2634353637384686136 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •