Sayfa 36/385 İlkİlk ... 2634353637384686136 ... SonSon
Arama sonucu : 3078 madde; 281 - 288 arası.

Konu: AKYHO - Akdeniz Yatırım Holding

1.  Alıntı Originally Posted by sortac00 Yazıyı Oku
    Benden bu kadar artık ne haliniz varsa görün ne yorum yazan var ne bilgi katan :):)

Güzel günlerde gözüşmek üzere referandum tarihine kadar yazı ve paylaşımlarıma son veriyorum.
    Birazda siz yazın biz okuyalım.
    hisseye kızıp küsen topiğe de küsüyor anlaşılan, kimse olmasada siz değerli paylaşımlarınıza devam edin sortac00 bey, benim paylaşacak pek bilgim yok 2 çizgi cizittirmenin dışında onuda sağolsun spk aldı elimizden. Tek bildiğim yukarda paylaştığım ihale olayı onunda akıbetini bilmiyoruz. Bir ara burda zeynep memiş ile haşir neşir olmuş eski arkadaşlar vardı onlar öğrenebilir belki son durumu

2.  Alıntı Originally Posted by afe23 Yazıyı Oku
    hisseye kızıp küsen topiğe de küsüyor anlaşılan, kimse olmasada siz değerli paylaşımlarınıza devam edin sortac00 bey, benim paylaşacak pek bilgim yok 2 çizgi cizittirmenin dışında onuda sağolsun spk aldı elimizden. Tek bildiğim yukarda paylaştığım ihale olayı onunda akıbetini bilmiyoruz. Bir ara burda zeynep memiş ile haşir neşir olmuş eski arkadaşlar vardı onlar öğrenebilir belki son durumu
    Devamlı kaç yıldır Zeynep hanımı ararım.kap haberi öncesi su ihaleyi aldık bildirecez demedi.Konuyla ihale bölümü ilgileniyor bize bilgi geldiğinde kapta yayınlayacağız diyecek.o yüzden o konu için aramaya gerek yok diye düşünüyorum .Kaç yıl olduğunu bu hissede artık saymiyorum elbet Birgün yükselecek umuduyla bekliyoruz.y.t.d.

3. 2.98 den aldim 2.91 den veriyirum . 12000 lot

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. sıkışıyoruz gene nolcak bakalım

5. Bahar döndün dolaştın değerine geldin:)))2.85....Sen bu kadarliksin işte...

6. Selamlar. Dostlar buralarda mı ?

7. KAP: AKGUV [ ] AKDENİZ GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş. İhale Kazanılması
    Orjinal Link:
    https://www.kap.org.tr/Bildirim/599543 Dosyalar:

İhale Kazanılması 2017-04-10
    Dil Seçimi
    Dil seçimi
    Türkçe
    İngilizce
    Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi ...
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
    Bildirim İçeriği
    İhale Konusu İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GÜVENLİK MÜDÜRLÜĞÜ 01/05/2017-31/08/2019 Tarihleri Arası Özel Güvenlik
    İhaleyi Açan Taraf İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GÜVENLİK MÜDÜRLÜĞÜ
    İhaleye Teklif Verilmesine İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Yoktur
    Grup Olarak İhaleye Girilmesi Halinde Diğer Taraflar Pars Koruma ve Güvenlik Hizm. Ltd. Şti
    Grup Olarak İhaleye Girilmesi Halinde Ortaklığın Payı %30
    İhaleye Teklif Verme Tarihi 2017-03-30
    İhalenin Kazanıldığı Tarih 2017-04-07
    İhale Bedeli 303.610.080,00 TL + KDV
    İhale Bedelinden Ortaklık Payına Düşen Kısım 91.083.024,00 TL + KDV
    Ortaklık Payına Düşen Kısmın Kamuya Açıklanan Son Gelir Tablosundaki Brüt Satış Hasılatına Oranı (%) %19,5 (31.12.2016 mali tabloya oranıdır.)
    Açıklamalar
    Açıklama İstanbul Büyükşehir Belediyesi Güvenlik Müdürlüğü'nün 01/05/2017-31/08/2019 Tarihleri Arasında 28 ay süresince 2000 kişi ile yürütülecek özel güvenlik alım hizmeti işinin "303.610.080,00 TL + KDV" bedelle Akdeniz Güvenlik Hizmetleri A.Ş( %30 ) & Pars Koruma ve Güvenlik Hizm. Ltd. Şti ( %70 ) iş ortaklığımızda kaldığı bugün tarafımıza tebliğ edilmiştir.
    Kamuoyuna arz ederiz.
    Tarih göstermiştir ki bilge herşeyi bilmez,sadece ahmaklar herşeyi bilir...

8. allah kahretsin gine ihale almışş BAHAR....düşününsene 2000 kişi ile:))))bokuuu yedik hiise haftaya 2.50 olur...YTD

Sayfa 36/385 İlkİlk ... 2634353637384686136 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •