Sayfa 36/132 İlkİlk ... 2634353637384686 ... SonSon
Arama sonucu : 1052 madde; 281 - 288 arası.

Konu: TEZOL - Europap Tezol Kağıt Sanayi A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by greenpeca Yazıyı Oku
    Lütfen çok fazla gaz vermeyelim. Ah almak iyi değil. Yatırım tavsiyesi değildir. Demek lazım. Yani yatırım tavsiyesi değildir.

Birileri hisseyi götürecekse, ky yi dökmeden de götürmez dedim.
    Yazdıklarımda uçacak kaçacak gibilerden bir yer mi var?
    Arzdan beri alanla satanın döviz bazlı sermayesinde ki durumda herkesçe malum..

Bu bilinen şeyler gaz ise yazmayız olur biter
    Onun(gaz) fiyatı bile uçtu gitti niye harcayayım boşa
    Deniz dibinden inci çıkarmak isteyen; vurgun yemeyi göze almalı..

Alıntı Originally Posted by greenpeca Yazıyı Oku
    Lütfen çok fazla gaz vermeyelim. Ah almak iyi değil. Yatırım tavsiyesi değildir. Demek lazım. Yani yatırım tavsiyesi değildir.
    Gaz verdiğimi nerden çıkardınız, beni tanımıyorsunuz, geçmiş yorumlarımı okuyun. Yatırım camiasında en nefret ettiğim şey, pozisyonuna göre yalan yanlış yorumlar yapanlardır. Ben şirketin açıklamalarına, KAP haberlerine yada finansal tablolarına göre yorum yaparım. Tahminlerim de bu verilere göredir.

Tezol da ki pozisyonumu aşağı-yukarı tamamladım. Şimdi sabırla, meyvelerini toplama zamanını bekleyeceğiz hayırlısıyla.

4.  Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Katılıyorum Sn. Radyocu, hatta yatırımlar için çekilen uygun faiz oranlı kredileri, henüz yatırıma aktarmadıkları için nakitte tuttuklarını okumuştum. Büyük ihtimal onu da dövize çevirmiş olabilirler.
    firmayı arayıp öğrenmekte fayda var böyle bişi sözkonusuysa eğer harika olur YTD

''Şirket, kar elde edilen yıllarda hisse sahiplerine kar dağıtımı yapmayı prensip edinmiş bir
    şirkettir. Şirket, 2021 yılı karının dağıtımından başlamak üzere bir kar dağıtım politikası
    belirlemiş olup bu politikayı halka arz belgeleri ile yayımlamıştır. Buna göre Şirket, 2021 yılı
    karından başlayacak şekilde, %30’u nakit olmak üzere dağıtılabilir karının toplam %70’ini pay
    sahiplerine dağıtmayı hedeflemektedir.''

Şirketin son Faaliyet Raporundan alıntıdır.

6. Borsa İstanbul’un Europop Tezol Kağıt ile önemli bir temettü oyuncusu kazandığını vurgulayan Deniz Yatırım Genel Müdürü Melih Akosman ise Europap Tezol Kağıt’ın, borçsuz bir yapıya sahip olmasının yanı sıra istikarlı büyüme ve karlılığa sahip bir şirket olduğunu söyledi. Akosman, halka arzı takiben Şirket’in dağıtılabilir karının en az yüzde 30’unu nakit olmak üzere, toplam yüzde 70’ini temettü olarak dağıtmayı planladığını belirterek, “Şirket söz konusu temettü politikasıyla piyasalara ve yatırımcılara önemli bir mesaj veriyor. Borsa İstanbul, Europap Tezol Kağıt’ın halka arzı ile önemli bir temettü oyuncusu kazandı” dedi.

M2007J17G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by BuLuTRuZGaR Yazıyı Oku
    Borsa İstanbul’un Europop Tezol Kağıt ile önemli bir temettü oyuncusu kazandığını vurgulayan Deniz Yatırım Genel Müdürü Melih Akosman ise Europap Tezol Kağıt’ın, borçsuz bir yapıya sahip olmasının yanı sıra istikarlı büyüme ve karlılığa sahip bir şirket olduğunu söyledi. Akosman, halka arzı takiben Şirket’in dağıtılabilir karının en az yüzde 30’unu nakit olmak üzere, toplam yüzde 70’ini temettü olarak dağıtmayı planladığını belirterek, “Şirket söz konusu temettü politikasıyla piyasalara ve yatırımcılara önemli bir mesaj veriyor. Borsa İstanbul, Europap Tezol Kağıt’ın halka arzı ile önemli bir temettü oyuncusu kazandı†dedi.

M2007J17G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    15 Eylül'de söylenmiş bir söz ama piyasada karşılığını görmemiş

8. Beni maalesef bezdirdi ve Cuma günü sattım. Alan da kazansın inşallah

M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 36/132 İlkİlk ... 2634353637384686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •