Sayfa 36/394 İlkİlk ... 2634353637384686136 ... SonSon
Arama sonucu : 3151 madde; 281 - 288 arası.

Konu: AYEN - Ayen Enerji

1.  Alıntı Originally Posted by adilhan Yazıyı Oku
    taşınmazımı satılık ettim. Yakında tavana yapıştıracam inş. Böyle oyun oynanmaz.ytd.
    tahtacı düşünsün. Gerisini. 10 dan aşağı vermeyecem artık. Ytd

2. ostim dçs faaliyetini tamamen durdurma haberi bile (atıl santral , personel gideri) başlı başına önemli , olumlu haber. Bunuda hiç etti. Ayen enerji bundan böyle % 100 yenilenebilir enerji. %100 Yeşil , doğa dostu enerji de. Acaba yatırımcı dostu mu ? Kişisel düşüncedir. Asla yatırım tavsiyesi değildir.

3. ostim dçs faaliyetini tamamen durdurma haberi bile (atıl santral , personel gideri) başlı başına önemli , olumlu haber. Bunuda hiç etti. Ayen enerji bundan böyle % 100 yenilenebilir enerji. %100 Yeşil , doğa dostu enerji de. Kişisel düşüncedir. Asla yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by adilhan Yazıyı Oku
    tahtacı düşünsün. Gerisini. 10 dan aşağı vermeyecem artık. Ytd
    Hayal takımına hoşgeldin o zaman. Şimdi ekranı kapat ve arkana yaslan nasılsa daha çok vaktimiz var. Böyle endeksin coshua yaptığı günlerde bu tip kağıtlar maalesef yatay ve hatta eksi kapatır. Nedeni oldukça basittir.

Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir

5.  Alıntı Originally Posted by adilhan Yazıyı Oku
    taşınmazımı satılık ettim. Yakında tavana yapıştıracam inş. Böyle oyun oynanmaz.ytd.
    Borsa gibi çok riskli bir yatırım aracına belirttiğiniz gibi tüm birikiminizi yatırabiliyorsunuz. Çok kısa sürede de mevcut gayrimenkulünüzü satış kararı alabiliyorsunuz. Bence çok ani ve riskli kararlar bunlar. Bana bir Alman atasözünü anımsatıyor. ''Ne yiyorsan o sun''

Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir.

6. Bir gün bir fırtına kopacak ama ne zaman? Katarlı dostlarımız bize de ilgi duyar mı acep? Hazır kurulu tesisler. Yeni yatırımlar. Enerjide trend ''Yenilenebilir Enerji''. Bir de şu an borsa değeri gerçek değerinin kıyaslanamayacak kadar altında bir şirket. Patron bu gün satıyorum veya ortak alıyorum dese 50-100 TL arasında soluğu alır. Rüyama girdi bee...Daha uyku haram :)))

http://www.milliyet.com.tr/2018-ener...onomi-2547862/

Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by adilhan Yazıyı Oku
    tüm birikimimi bu hisseye yatırdım. Elimde 150.000 var. Isteyene 6 dan verecem. Ytd.
    Sayin adilhan yine yazmissin 150bin lotu dayanamadin 10 bekleyecektin hani. o zaman asagida 400bin lot alis gozukuyor. Oraya verde sende kurtul tahtada kurtulsun baskidan. Asla ytd.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Ayende peş peşe birbirinden olumlu gelişmeler yaşanırken , ayenin bist teki fiyatı 20 ay önceki 5 liralarda baskılanıyor. Bu süre zarfında endeks %50 den fazla yükselmiş, kıytırık hisseler bile 3 e katlamış , ayenin fiyatı yerinde saydırılıyor. ve hala baskılayarak hisse alabileceğini sanıyor herhalde ? Ayen de fangut un üretime geçmesi bence çok önemli. Ayene level atlatır. Kişisel yatırım stratejim en az 5 yıl beklemek üzere gücüm nispetinde az az (aldım, alıyorum , alacacağım) almak. Fiyat 10 tl de olsa tek lot satış yok. Kişisel yatırım stratejim ve düşüncelerimdir. Asla yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 36/394 İlkİlk ... 2634353637384686136 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •