Sayfa 36/305 İlkİlk ... 2634353637384686136 ... SonSon
Arama sonucu : 2438 madde; 281 - 288 arası.

Konu: CRDFA - Creditwest Faktoring

1. Noluyor 1.69 görmüş.

Borsa rekorlar kırarken alışık değiliz biz böyle şeylere.

2.  Alıntı Originally Posted by memix Yazıyı Oku
    Niye tas gibi: 1.65 e yazdik. Sabahtan beri yanmadi 65.

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    1.59 dan itibaren hep aynı oyun gösteriyor vermiyor sonra gün sonu hop kaldırıyor. Az miktar bende de var çoğaltmak istiyorum ama ben cimri davrandıkça bu bir kademe bir kademe yukarı gitti. Önemli olan 2 yıl sonra bu fiyatlar bulunurmu zira borsada temettü ödeyen ama prim yapmamış bir kaç hisseden biri. Illaki buda yapacak.

3. 1.66 ya vermiş. Bakalım uygun yerlerden payımı arttırmama izin verecek mi?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,515
    CRDFA Son 1 aylık değişim

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,515
    Marbaş kendi satışlarını alarak kademeleri kaldırıyor. Anlaşılmasın diye de 100'er 100'er alıyor. Güzel yöntem laf etmiyorum. Ancak her tahtayı açtığımda sürekli Marbaş'ın kendi içinde al-verlerini görmekten biraz sıkıldım. Başka kurum yok neredeyse ilgilenen. Tahta çok sahipsiz. Kimse de beğenip girmiyor borsanın en çok temettü ödeyecek hissesine. Sanki vebalıymış gibi uzak duruyorlar. Bilemiyorum benim göremediğim piyasanın gördüğü durum nedir. Karın yatay olması sanırım.

Syg.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by Börsianer Yazıyı Oku
    Marbaş kendi satışlarını alarak kademeleri kaldırıyor. Anlaşılmasın diye de 100'er 100'er alıyor. Güzel yöntem laf etmiyorum. Ancak her tahtayı açtığımda sürekli Marbaş'ın kendi içinde al-verlerini görmekten biraz sıkıldım. Başka kurum yok neredeyse ilgilenen. Tahta çok sahipsiz. Kimse de beğenip girmiyor borsanın en çok temettü ödeyecek hissesine. Sanki vebalıymış gibi uzak duruyorlar. Bilemiyorum benim göremediğim piyasanın gördüğü durum nedir. Karın yatay olması sanırım.

Syg.
    Bu hisse hakkında dusuncelerinde yalnız değilsin. 6-7 yılda kendini amorti edecek her yılda kirasını getirecek bir dukkan.
    Ben de anlamakta zorlanıyorum borsanın temettü kralı bu hisseye olan ilgisizliği.

Son 5 yılda(2017 dahil) verdigi toplam temettu tutarı 1.24 krs. Hisseyi en kötü senaryoda 5 yıl onceki 31 Mayıs 2013 den bir gun önce 30 Mayıs da 1.45 tl ile alan bir yatırımcının maliyeti su anda 21 Kurus. Hiç yerinden kıprasmamıs oldugunu temettulerle hisse almadıgını dusunursek aslinda 7 yıl gibi bir sürede her yıl taksitli sekilde maliyetler sıfırlanmıs oluyor. Temettulerlede hisse alımdıgında durum daha kaarlı gorunecek.

Hikayesinin ve tüten bacasının olmaması, karın stabil olması, bizim borsa anlayışının adranalin, çabuk ve yüksek prim yaptırma isteği.

Borsada hisse senedi almak isteyen bir arkadasıma bunu anlatıyorum 6-7 yılı duyunca gözaltı pazarı yada spekulatörlerin elinde olan hisseleri soruyor.

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi degildir. Bilgilerinize

Sayfa 36/305 İlkİlk ... 2634353637384686136 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •