17:15 itibarı ile tahta 13000 lot eksi...
34,60
34,64
34,66
34,68
34,70 kademelerine yazılan herkese aktiften vermiş.
Adam her sabah açılışta gösterdiği rakamı birdaha göstermiyor.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
"Akılsıza sır verme, öttürmesi için düdük verdin sanır."
6 yıldır izliyorum.
Yüksek hacimde mal veriliyorsa tehlikelidir.
Bu adamlar düşük hacimde çok güzel mal veriyor.
hissede beklenti yok yıllardır,kar etmiyor şirket büyümüyor yerinde sayıyor gayrimenkulden satışından gelen para ile sermaye arttırımı yaparlar dedik onuda kefen parası diye yastık altına koymuşlar......şirkete yeni bir kan değişikliği gerek şirketin el değiştirmesi, sermaye arttırması yada soygundan vageçmesi lazım aksi halde bir 10 yıl sonra bile aynı yerde sürünecek...
şirket 2011 yılında 55-60 lira aralıgından hisse satmış 2017 yılındayız hissenin fiyatı 36 lira...adamlar profosyonel bunların yanına jet fadıl lazım...
Şirketin halka arzından beri gerçekleşen sermaye arttırımları.
Bu adamlardan birşey beklemek saflık ötesi birşey...
6 yılda bir kağıt hiçmi gittiği yerde durmak için uğraşmaz?
Bu Şirketi Bilerek Kar elde ettirmiyorlar. Halka açıklık oranı Çimentaş Aş. deki gibi olsa, Ne Danışmanlık ve istişare gideri yazacak, nede Nakliye giderlerinin büyük bir bölmü bu şirkete fatura ettirilecek. Tabiki ayrıca Genel Yönetim giderleride daha makul bir
seviyeye gelecek(. Bu günün şartarınla yaz 5 milyon danışmanlık gideri)
Bizim yönetici dediğimiz, düşmanlarımız(türk) patrona yaranmak için, yukarda belirtiğim giderleri gösterdikleri sürece
yerinde sayıyor bu şirket. Birde yaptıkları hatadan ötürü, utanmadan sıkılmadan Rekabet Kurulu cezası açıklmadan 3,5 milyon 2016 yılına zarar yazdılar. Hakkımı asla helal etmiyorum bu insanlara.
Şirkete yazı yazdım. Ben emekli muhasebeciyim dedim. Evimde şirket merkezine 10 km. mesafede dedim. 3 ay hergün şirketinize
gelecem herhangi bir ücret istemiyorum. Sadece yapılanları kontrol etmek istiyorum. Ona göre bir rapor hazırlayacağım dedim.
Dönüpte cevap bile vermediler.
Çimbeton ilk tavanını çizene kadar bu topiğe yazı yazmaya ara veriyorum. (Bu arada tek tavan uygulamasına ne zaman geçildi hatırlamıyorum ama o tarihten beri tavanı olmadı)
Yazdıkça, okudukça, takip ettikçe bu kağıdı geriliyorum.
6 yıllık zararımızın maliyeti 100 TL olunca bile kurtaracak durumda değil.
Benden bu kadar.
Tek diyeceğim; kağıt azıcık yukarı gittiğinde topikte türeyecek olan yavş...... lara dikkat ediniz.
Saygılarımla
Yer İmleri