Bu sunuma eksi giderse oturup aglayalim gari...
Bu sunuma eksi giderse oturup aglayalim gari...
Sonunda olumlu bir senaryo cizmeye basladilar sanki...
Kapanışa doğru hareketi bu yüzdenmiş yarın yüzümüzü guldurse bari
sn oscar77 norveç merkez bankası çalıştığı portföy yönetim şirketini değiştirdiğinden portföylerinde değişim yaşandı .türkiyede ise yeni bir yönetici seçtiler oda geçen sene tüm hisseleri sattı
Bloomberg 100bin endeksten beri endeks ve hisseler üzerinde negatif pompalama yapıyor zaten... Her düzeltme de felaket senaryoları hazır..
Bence her yatırımcının takip ettiği kendi argümanı olması lazım.. Bu temel analiz olur, teknik analiz olur, takas analizi veya daha farklı yöntem..
Borsa İstanbul hala ucuz.. Gelişmiş ülke piyasaları rekor üzerine rekor kırarken Bist Dolar bazında eski zirvesini bile görmedi henüz..
Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.
borsa istanbul ucuzdur pahalıdır ayrı bir konu.2010 yılından itibaren ilk defa yüzde 21 büyüme olmuş şirkette.(ilk defa enflasyon üstü)otellere satış yüzde 25 artmış bireysel satış yüzde56 artmış (seç market sayesinde).kim hangi seviyeden aldı bilmiyorum ancak rakamlar şaşırtıcı derecede iyi.
ingilizce sunumda bakkalara satışları yıllık yüzde 21 çeyreklik yüzde9 artmış.
tarihsel en iyi marj artışı yapmış.
ilk çeyrek iyi bilanço açıklarsa ciddi yatırımcı çeker.
yeni yönetim iş bilenlerden oluşuyor görüldü
Verdiğim listedeki 2017 kısmı 31.12.2017 tarihin deki verilerdir.. Yıl içindeki dönem aralarında azaltma, artırma bunları yayınlamıyorlar. Yani görme şansımız yok. Bir sonraki portföy durumunu 2018 sonu itibariyle görebileceğiz. Yani 2017 sonu itibariyle Son durum listedeki gibi...
Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.
Geçen sene 1 milyon karı varken bu sene 30 milyon zarar yazmış.
Yer İmleri