Veeee ABD vadeliler taban.
Borsada kazanmanın yolu duyguları kontrol etmekten geçiyor. Şu anda çoğunluğun içinde deli gibi hisse alma isteği var. Hisseler çok ucuzladı, yükselişi kaçırmamak için mutlaka almalıyım diye hissediyor çoğu insan. Öncelikle bu hissin kontrol altına alınması lazım. Görünen o ki Ayı Piyasası ve bu volatilite bir süre daha devam edecek. İşler normalleştikten sonra alım için inanılmayacak kadar çok fırsat olacak. Ancak çoğu insan bu piyasada sermayeyi sıfırladığı ve önemli oranda zarar ettiği için o fırsatlar geldiğinde alıma cesaret edemeyecek. O yüzden biraz sabır.
Bugün zopaa var. İnşallah çok longlayan olmamıştır.
Mevsim şubattan beridir ayıların mevsimi aman dikkat
Vobcu adam için anahtar kelime bu. Long ya da shorta aşık olan adam vadeliden uzak durmalı zaten. Hem yükseliş hemde düşüşten faydalanılması buranın olayı. Amaaa piyasa böyle aşırı volatil olmamalı. İyi kötü dingin ve öngörülebilir olmalı. O yok işte şu anda. Saat 9.30 da piyasa +5 te açsa, -5 te açsa şaşırılmaz. İkisi içinde birçok bahane var. Hatta +5 açıp -5 e, -5 açıp +5 e bile gidebilir. Kimse neden demez. O vakit ky olarak burada poz almanın bir anlamı yok.
Dostum sen benim yazdıklarımı iyi okumadın galiba... Dikkat et... Ben yapabilir dedim [emoji4] Ayrıca şuan aşağıda olmayıp aynı fiyatlardada olabilirdi... Böyle dönemlerde nokta atışı yapmak zaten saçma bir şey... Ben daha perşembe gecesi dow en fazla 23700 leri görür sonra 21700 lere iner ve uzun bir süre yataya bağlar demiştim... Şuan farklı bir şey yapmıyor zaten... Önümüzdeki günlerde çok sık yapacak %5 ve %10 ları.
Yer İmleri