Sayfa 372/1002 İlkİlk ... 272322362370371372373374382422472872 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 2,969 - 2,976 arası.

Konu: Viop - XIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,163
    Blog Entries
    1
    Arkadaşlar foruma bir arkadaş corona geçiren kişinin yaşadıklarını anlatan video koymuştu linkini kaydeden oldumu ?

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

2.  Alıntı Originally Posted by Darvas Yazıyı Oku
    Garan'da 9,40-9,50 TL aralığı hedef gibi görünüyor. Oradan yine basarlarsa şaşırmam.
    Tam buradan basmışlar

3.  Alıntı Originally Posted by Darvas Yazıyı Oku
    5 günlük ortalamadan %10'dan fazla daha aşağıdayız. Burdan %3 tepki gelip, yarın sabah %5 gaplı açılabilir. Ondan sonra da yine %6 düşebilir.

Böyle günlerden geçiyoruz. Pozisyon almadan önce 2 kere düşünüp pozisyon tutarını ona göre ayarlamakta fayda var.
    Önce kaldırıp sonra basmalarında şaşıracak bir şey yok. Tamamen kitaba uygun hareket ediyor.

Amerikada dün kapanışa doğru yaşananlar büyük ihtimalle Short Squeeze. Biz de açığa satış yasak olduğu için bu tarz ralli mümkün değil maalesef.

Düzeltme sürecinin bittiğini söylemek için henü çok erken. Pazartesi Abd vadelilerini %5 aşağıda görürsek şaşırmayalım

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
     Alıntı Originally Posted by sartorius Yazıyı Oku
    8 yıl önce ben borsaya başladıgımda halk 14.80 garan 8 akkız 7 thy 7 idi peynir 10-15 arası gr altın has altın 85 tl idi,dolar tl 1.7-1.8 arası idi dış borsalar bu fiyatın 3 de 1 i idi .8 yıl geçti hisseler aynı yerde,short açmayı düşünenler için yazdım
    Japon borsası 35 yıldır italyan borsası 20 yıldır aynı yerde...

Hani bizde ev alınca iki yılda ikiye katlamasina alışmıştık ama 5 yıldır yerinde sayıyor ya işte öyle bir durum...

Ben bu hükümet başta olduğu sürece burada umut görmüyorum.anca indi bindi şekilli doldur boşalt ortalar...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

5.  Alıntı Originally Posted by BeerIsGold Yazıyı Oku
    Haftaya biz gündem olarak kendi problemlerimize döneriz CDS dolar idlib corona çekirge ve de bay Kemal bizi iki şey diğer ülkelerden ayristira bilir AB ve IMF o zaman endeks 300000 olur demedi demeyin
    Imf olmaz. Ama ab tarafı benim hep aklımda. Ab akıllılık edip türkiyeyi birlik içine almayı düşünebilir. Bütün üretimleri çine yaptırıyorlar ancak riski ve nasıl bir hata yaptıklarını anladılar. Türkiyenin nüfus durumu şu an ab için bulunmaz fırsat. Ancak avrupa görmüş bir abim şunu söylemişti. Alırlar almasına ama korkuyorlar. 10-15 yıl içinde türkiye onları boyunduruğu altına alır diye korkuyorlarmış. Şu virüs işini bizimkiler iyi yönetip çok fazla bir can kaybı olmadan atlatırsak önümüzdeki bir yıl için ben türkiyenin ab ye katılımı konusunda ciddi gelişmeler olacağına inanıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Bugün en az %8 bekliyordum FDow'da, kimbilir, hala zaman var.
    Yazdığımda +3.5 idi. 4B ya da 5 başlamış görünüyor. Ne olduğuna ilerleyen günlerde karar veririz artık. Şimdilik yönü doğru tahmin edelim yeter.

7.  Alıntı Originally Posted by qumarbazz Yazıyı Oku
    Flat geldin flat gidecen bu gidişle.

Neeeee hahaahaahahaa [emoji16]

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Forumda "deli" yi tespit etmeye calisiyoruz bulamiyoruz.

[emoji116]

"Neeeeee hahaahaahahaa"

Bu işaret fişeği olabilir mi.[emoji23][emoji40]

Alıntı Originally Posted by kotancı Yazıyı Oku
    Imf olmaz. Ama ab tarafı benim hep aklımda. Ab akıllılık edip türkiyeyi birlik içine almayı düşünebilir. Bütün üretimleri çine yaptırıyorlar ancak riski ve nasıl bir hata yaptıklarını anladılar. Türkiyenin nüfus durumu şu an ab için bulunmaz fırsat. Ancak avrupa görmüş bir abim şunu söylemişti. Alırlar almasına ama korkuyorlar. 10-15 yıl içinde türkiye onları boyunduruğu altına alır diye korkuyorlarmış. Şu virüs işini bizimkiler iyi yönetip çok fazla bir can kaybı olmadan atlatırsak önümüzdeki bir yıl için ben türkiyenin ab ye katılımı konusunda ciddi gelişmeler olacağına inanıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    AB nin üniter bir Türkiye'yi alma olasılığı bana göre sıfırdır. Yazıyla da rakamla da sıfır. Ancak, doğu-güneydoğuyu ülkeden ayırırsanız o zaman düşünürler. Böyle bir girişi de alıp ceplerine soksunlar. Forum formatı gereği fazlasını yazamıyorum.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 372/1002 İlkİlk ... 272322362370371372373374382422472872 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •