Arkadaşlar foruma bir arkadaş corona geçiren kişinin yaşadıklarını anlatan video koymuştu linkini kaydeden oldumu ?
Arkadaşlar foruma bir arkadaş corona geçiren kişinin yaşadıklarını anlatan video koymuştu linkini kaydeden oldumu ?
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Önce kaldırıp sonra basmalarında şaşıracak bir şey yok. Tamamen kitaba uygun hareket ediyor.
Amerikada dün kapanışa doğru yaşananlar büyük ihtimalle Short Squeeze. Biz de açığa satış yasak olduğu için bu tarz ralli mümkün değil maalesef.
Düzeltme sürecinin bittiğini söylemek için henü çok erken. Pazartesi Abd vadelilerini %5 aşağıda görürsek şaşırmayalım
Japon borsası 35 yıldır italyan borsası 20 yıldır aynı yerde...
Hani bizde ev alınca iki yılda ikiye katlamasina alışmıştık ama 5 yıldır yerinde sayıyor ya işte öyle bir durum...
Ben bu hükümet başta olduğu sürece burada umut görmüyorum.anca indi bindi şekilli doldur boşalt ortalar...
biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...
Imf olmaz. Ama ab tarafı benim hep aklımda. Ab akıllılık edip türkiyeyi birlik içine almayı düşünebilir. Bütün üretimleri çine yaptırıyorlar ancak riski ve nasıl bir hata yaptıklarını anladılar. Türkiyenin nüfus durumu şu an ab için bulunmaz fırsat. Ancak avrupa görmüş bir abim şunu söylemişti. Alırlar almasına ama korkuyorlar. 10-15 yıl içinde türkiye onları boyunduruğu altına alır diye korkuyorlarmış. Şu virüs işini bizimkiler iyi yönetip çok fazla bir can kaybı olmadan atlatırsak önümüzdeki bir yıl için ben türkiyenin ab ye katılımı konusunda ciddi gelişmeler olacağına inanıyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
AB nin üniter bir Türkiye'yi alma olasılığı bana göre sıfırdır. Yazıyla da rakamla da sıfır. Ancak, doğu-güneydoğuyu ülkeden ayırırsanız o zaman düşünürler. Böyle bir girişi de alıp ceplerine soksunlar. Forum formatı gereği fazlasını yazamıyorum.
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri