Günaydýn ... bu korono denen zýkkým yeni mi baþlýyor ... yoksa zirveden düþüþe mi geçti.... onu düþünüyorum ...
çine bakýyorsun ... zirveden aþaðý geliyor
avrupa abd ye bakýyorsun ... zirveye doðru gidiyor...
sonuç olarak ... abd ve avrupada þu an zirvelerde 10 15 güne kadar ordada normale döner hayat diye düþünsem acaba doðru mu.. yanlýþ mý ?
þayet böyle ise ... borsa haberi önceden satýn alýr ... yani hafta baþý mala girsem nasýl olur..
Saðlýk Bakaný Fahrettin Koca gün içerisinde sayý ve son duruma iliþkin güncellemeler yapacak.... mýþ
DUHUL 2007...
BÝZÝ BÝLEN BÝLÝR....
Dostum günaydýn. Kýsa da yakalandýn galiba. Ýnerken long squeeze, çýkarken short squeeze olacak tabi ki... Sen buna ne dersen de. Bu teknik bir hareket. Bizim kapanýþýmýzdan sonra 1500 puan çýkan bir dow var, birde pazartesi üstüne 400-500 puan daha koyarsa ve bizde direkt 100.000 açarsak ve 103000 i görürsek kaç tane kýsa pozisyonda kiþi kalýr... Short squeeze yaptýlar demekle kýsadaki arkadaþlar rahat uyuyamýyor dostum
2 gün çok uzun...
Geçen hafta da böyleydi... Pazartesi bir açýldý heryer darmadaðýn...
Þimdi Dow’a bakýp 3-5 bin puan da yapabilir, hafta sonu olumsuz haber çýkarsa kýrmýzý da yakabilir...
Ýlk kez bir akþam seansý Dow dan baðýmsýz hareket etti, yoksa 117 yakardý en azýndan...
Ne olacaðý belli deðil, bu yüzden en baþýndan beri dediðimiz gibi sermayeyi korumak en önemlis...
Dönünce yukarýdan alýrsýn ama aklýn rahat olur...
Füze hikayesi sýrasýnda yanýlmýyorsam 116 falandý, oradan 153 yaptý... Farzet 125 de atladýn trene...
Bu sefer durum hakikaten farklý çünkü ekonomiler de inanýlmaz sýkýntýlar var, sadece siyasi-politik iþler deðil...
Lütfen teminatýn tamamýyla almayýn, hatta 10% sini bile geçmeyin...
Son 2 hafta yeterince ders verdi zaten adam...
Yazdýklarýmý takip etseydin pozisyonum olmadýðýný görürdün. Hatta þu anda tavsiye ediyorum son mesajlarýmý okumaný.
Borsada herþey mümkün. Ancak 2008 ve 2011 hareketlerine bakarsak, Amerikada düzeltme sürecinin aylarca sürmesi muhtemel. Ayý piyasasý rallileri meþhurdur.
Bursan yükselmeye devam ederse benim için sorun deðil çünkü dün olduðu gibi Day Trading fýrsatlarýndan da az da olsa faydalanabiliyorum.
Yer Ýmleri