Sayfa 361/2318 İlkİlk ... 2613113513593603613623633714114618611361 ... SonSon
Arama sonucu : 18537 madde; 2,881 - 2,888 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. AlgoritmArif
    @arifcoskun05
    ·
    7s
    2 günde çok zarar ettim paramı geri verin , İade iptal yapamıyormuyuz Tüketici Hakları Hakem Heyetine filan gitsek.
    )))))))))))))))))))))))))))) para didiğin nedir be ya...

Abi ben 20 sene önce Veliefendi'ye gittiydi. Bastım ganyana, bastım ikiliye tomarla para vardı, akşamleyin beş param kalmadıydı.

Yalınız hiç kendimde değilim. Gişelerin birinin önünde durdum, gişedeki adama,

''Vir lan paraları geriye'' didim.

Adam bana goduyle güldüydü.
    @erefefik

2. Putin: Amerika karışmıyor değil, karışamıyor. Önümüze çıkan her tehdidi yok edeceğiz. Türkiye bu işe karışmasın.
    Biden, pişmiş kelle gibi sırıtıyor.
    @erefefik

3. Ukrayna

Rezerv olarak kullanılan 112. Zırhlı Tugay Kiev savunmasına katılmak üzere Kiev'e geldi savunma pozisyonu aldı.
    @erefefik

4. Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde: "AB, Rusya'nın yaptırımlardan kaçmasını önlemek için kripto para birimlerini en kısa sürede düzenlemeli."
    @erefefik

5. SON DAKİKA | Rusya'nın Avrupa Konseyi üyeliği askıya alındı.

Oylamada 44 ülke karara kabul oyu verirken, Rusya ve Ermenistan ret, Türkiye çekimser oy kullandı. Azerbaycan ise oylamaya katılmadı.
    Uygundur...
    @erefefik

6. SON DAKİKA | 🚨

🇨🇳 #Çin, Ukrayna’ya askeri müdahale başlatan Rusya’ya karşı yaptırım kararı alarak kamu bankalarının Rus emtialarına finansman sağlamasını kısıtladı.
    @erefefik

7. The New York Times'ın haberi:

''ABD, Ukrayna'daki savaşı önlemek için Çin'den yardım talep etti ve istihbarat raporlarını paylaştılar. Çin ise talebi reddedip istihbarat raporlarını Rusya ile paylaştı.''
    @erefefik

8. ABD'li yetkililer, önümüzdeki 72 saat içinde Ukrayna Kiev'in düşmesini bekliyorlar.
    Kiev'e gitmek mantıklı değil. Hava İndirme'nin sık kullanılacağını tahmin etmiştim. Galiba 2 günde 3 kez hava indirme harekatları yapıldı. Nato ciddi bir yardımda bulunursa, Ruslar, Kiev önünden püskürtülebilirler.

Javelinler Kiev'de toplandı.
    @erefefik

Sayfa 361/2318 İlkİlk ... 2613113513593603613623633714114618611361 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •