Sayfa 361/462 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461 ... SonSon
Arama sonucu : 3694 madde; 2,881 - 2,888 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 3

Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Ha bu arada aptal sensin şakir.. (bakınız bir önceki mesajım)
    Bir halt bildiğini sanan, tesadüfen az buçuk mal edinmiş, hazır yiyicinin tekisin.
    tesadüfen birazcık akıl kırıntısı üzerine sıçrasaydı keşke

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    yaw ömrümde böyle salak görmedim..

suyu abonelik yab.. elektiriği yab... aboneliği nasıl alacak ? kiracı sözleşmesi ile alabilir.

sonrada kiraya vermedim elden aldım de. ispat yok de.

vergi memurları zaten aptal ne söylersen he baba diyo...

forumda herkes ne salak adamsın dedikçe adam salak olmadığını ıspatlamaya çalışıyor

Ulan kıt zekalı,
    diyorsun yok evde cinayet işlerse senin üstüne kalır bilmemne.
    Evde ev sahibi değil kiracı oturuyor,
    kiacının ikameti yıllardır orada,
    elektrik su yıllardır kiracının üzerine,
    ama sen diyorsun ki cinayet ev sahibine kalır.
    Geri zekalı mısın?
    Ciddi soruyorum geri zekalı mısın?

3. Yeni kiracıdan değil MEVCUT KİRACIDAN bahsediyoruz,
    salak diyor ki "aboneliği nasıl alacak ? kiracı sözleşmesi ile alabilir."

Eski kiracıyı konuşuyoruz aloo. Kafa gidik!

Allahım bu tipler bu zekayla nasıl ekmek parası bulabilmişler, nasıl düz yolda yürümeyi başarıp bu yaşa gelebilmişler hayret.

mecvut kiracı... sözleşmeyi yenilemiyon ve kirayı elden alıyon.

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaa

anladımmmmmmmmmmmmmmm

lan zeki adamsınnn bee

bak ben yukarıdaki yazdıklarımı geri alıyom.

sen çok zekisin...

birde böyle deneyek

Mahfi Hoca'dan yabancıya gayrimenkul isyanı: Üste para vererek tarihe geçtik

Ekonomist Mahfi Eğilmez yabancılara gayrimenkul satışı ile verilen vatandaşlığa dair mevcut tabloda 5 yıl önce ev alanların evleri iki katına sattığını ve üstüne vatandaşlık aldıklarını belirtti. Eğilmez "Üste para vererek vatandaşlık veren tek ülke olduk" diye tepki gösterdi.

https://www.ekonomim.com/gundem/ekon...-haberi-751716

6. cevaplar için herkese teşekkür ederim. Kiracılar mevcut kiracılar. Elektrik, su vs. kendi üzerlerine geliyor. Demekki sözleşme yapılmıştır. Bende aynı binadayım. Ben tırsak adamım kural dışı birşey yapmıyim. İbana istiyim vergimi verim. Atıyorum 10 yıldır babama birşey olmaz benim ilk yılımda ceza gelir. Uğursuz bir adam olmasam 59-60 yaşındaki annem ve babam aynı hafta bu kadar ileri derece yatalak hasta olmazlardı. Babamın bugün engel raporu çıktı. %100 engelli onla vasi olcakmışım mahkameye başvurup. 2,5 ay olduğu için yoğun bakımdan çıkarıp bakım evine göndermek istiyorlar. Vasi olmadan çıkaramıyorlarmış. Ee çıkarmayın kalsın o zaman diyorum eve götürün o zaman diyorlar.

Son dakika: TÜİK açıkladı, temmuz ayı kira zam oranı belli oldu (Temmuz kira zammı ne kadar oldu?)

KİRA ZAMMI NE KADAR OLDU TEMMUZ 2024: Kira artışında yüzde 25'lik sınırının sona ermesiyle yeniden TÜFE dönemi başladı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), haziran ayına ilişkin enflasyon oranlarını açıkladı. Kira artışlarını etkileyen 12 aylık TÜFE rakamı yüzde 65.07 oldu. Peki, temmuz ayı kira zam oranı ne kadar, kaç TL oldu?

https://www.dunya.com/ekonomi/son-da...2065.07%20oldu.

Sayfa 361/462 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •