Sayfa 363/852 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 2,897 - 2,904 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1. Sermaye Piyasası Kurulu(SPK), Ortaklıktan Çıkarma ve Satma Hakkında Tebliğ'de değişikliğe gitti.

SPK'nın konu ile ilgili kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, ortaklıktan çıkarmak için gerekli pay oranı yüzde 95'ten yüzde 98'e çıkarıldı. Tebliği ile herhangi bir şekilde sahip olunan paylara ilişkin oy haklarının, ortaklığın oy haklarının yüzde 98'ine ulaşması veya bu konumda iken ek pay alınması durumunda, hakim ortak açısından diğer pay sahiplerinin tamamını ortaklıktan çıkarma hakkı, diğer ortaklar açısından da paylarını hakim ortağa satma hakkı doğduğu bildirildi.Tebliğde, "Ortaklıktan çıkarma ve satma haklarının kullanılabilmesi için şart olan ve dördüncü maddede belirtilen yüzde 98’lik oy hakkı oranı, 31/12/2014 tarihine kadar doğmuş olan ve doğacak hakların kullanımında yüzde 95, 31/12/2017 tarihine kadar doğacak hakların kullanımında ise yüzde 97 olarak dikkate alınır." denildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Demisporlu Yazıyı Oku
    Sermaye Piyasası Kurulu(SPK), Ortaklıktan Çıkarma ve Satma Hakkında Tebliğ'de değişikliğe gitti.

SPK'nın konu ile ilgili kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, ortaklıktan çıkarmak için gerekli pay oranı yüzde 95'ten yüzde 98'e çıkarıldı. Tebliği ile herhangi bir şekilde sahip olunan paylara ilişkin oy haklarının, ortaklığın oy haklarının yüzde 98'ine ulaşması veya bu konumda iken ek pay alınması durumunda, hakim ortak açısından diğer pay sahiplerinin tamamını ortaklıktan çıkarma hakkı, diğer ortaklar açısından da paylarını hakim ortağa satma hakkı doğduğu bildirildi.Tebliğde, "Ortaklıktan çıkarma ve satma haklarının kullanılabilmesi için şart olan ve dördüncü maddede belirtilen yüzde 98�lik oy hakkı oranı, 31/12/2014 tarihine kadar doğmuş olan ve doğacak hakların kullanımında yüzde 95, 31/12/2017 tarihine kadar doğacak hakların kullanımında ise yüzde 97 olarak dikkate alınır." denildi.
    Yani 97 toplamasi lazim, hep 95 e sahipti neden bu kadar beklediki cagridan sonra bunu yapsaydi, daha karli olurdu

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

piyasada mal bırakmadılar al al al al nereye kadar

ben 2,56 satmayada razı oldum geçenlerde sıkıldım

bu saatten sonra özel telefon açtıracakalr aracı kurumdan, sonra 5 tl fiyat verecekler belki o zaman satarım. çöp olsun isterse

aman ha yatırım tavsiyesi ne gezer bende
    TÜPRAŞ ADANADEMİRSPOR TUKAS

4. Kipa migros birlesmesinde

birlesme orani kac olacak
    a)1 kipa =2 migros
    b) 1 kipa= 1 migros
    c) 1 migros=2 kipa
    d) 1 migros= 3 kipa
    e) 1 migros = 5 kipa?????
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

5.  Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    Kipa migros birlesmesinde

birlesme orani kac olacak
    a)1 kipa =2 migros
    b) 1 kipa= 1 migros
    c) 1 migros=2 kipa
    d) 1 migros= 3 kipa
    e) 1 migros = 5 kipa?????
    Acemşah usta hoşgeldin gözümüz yollarda kaldı sizi burda görmek çok güzel lütfen bizi aydınlatırmısınız bu puslu havada

top çeviriyor bir pislik var bu işte üst kademeye 100 -200 koyun nasıl alıyor elinizden

2,77 sattığım 201 adedi 2,69 alabilecemmi deneyelim

8.  Alıntı Originally Posted by Martini Yazıyı Oku
    Acemşah usta hoşgeldin gözümüz yollarda kaldı sizi burda görmek çok güzel lütfen bizi aydınlatırmısınız bu puslu havada
    Geldigim ettigim yok ...para kalmadi
    asuzu adel derimod parayi emdi ...

cook eskilerden kalma 3-5 bin lotum var sadece de bu birlesme olayinda teknik olarak 1 migros =2 kipa edebilecegini gordum...takip etmedigim icinde sorayim dedim..
    yani benim 5000 lot kipam benim hesaplarima gore 2500 lot migros eder hesabim ne kadar gercekci?

buradaki vatandaslar bu 2.56 cagridanda satmayacaklar anladigim kadariyla migros kipa birlesmesini bekleyecekler ..

birlesme orani en onemli sey olarak kalmakta...
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

Sayfa 363/852 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •