Sayfa 363/682 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 2,897 - 2,904 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by garigen Yazıyı Oku
    Portföyünü görüntülediğinde otomatikman ortalama fiyat görünür.ciddiyetle sordunsa cevap bu. değilse ...!
    Daha önce alıp sattığım için ortalamam yüksek gözüküyor net bilgi için sordum velakin baya rahatsız olan varmış

SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Biz can derdindeyiz adamlar 300 lot almis ortalama soruyor ort 10 olsa ne olur 300 lotta

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Gunaydinlar
    Bende 15 gundur , her seans kapanis fiyatlarindan 10 ar lot aldim , benim maliyetim komisyonlu olarak arti banka faizi ilavesi ile ne olmus olabilir .
    İntegral hesabi kurdum , olmadi , bir yerde yanlis yaptim
    Toplamda benimde 300 lot um oldu ...
    Odedigim para ve komisyon arti faiz ekleyip hisse sayisina bolmek , integral hesabi yerine gecer mi ..

Hayirli ve bol kazancli seanslar
    Gulmek ve neseli olmak en guzeli
    Para bugun azalir veya cogalir ancak neseniz ve sagliginiz herdaim yuksek olsun

4.  Alıntı Originally Posted by geos Yazıyı Oku
    Gunaydinlar
    Bende 15 gundur , her seans kapanis fiyatlarindan 10 ar lot aldim , benim maliyetim komisyonlu olarak arti banka faizi ilavesi ile ne olmus olabilir .
    İntegral hesabi kurdum , olmadi , bir yerde yanlis yaptim
    Toplamda benimde 300 lot um oldu ...
    Odedigim para ve komisyon arti faiz ekleyip hisse sayisina bolmek , integral hesabi yerine gecer mi ..

Hayirli ve bol kazancli seanslar
    Gulmek ve neseli olmak en guzeli
    Para bugun azalir veya cogalir ancak neseniz ve sagliginiz herdaim yuksek olsun
     Alıntı Originally Posted by scurty Yazıyı Oku
    Arkadaşlar 100 lot 2.64 100 lot 2.58 ve 100 lot 2.44 maliyetle aldim ortalama kaç olur nasıl hesaplanır yardımınız için şimdiden teşekkür ederim

SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    lan siz ne içiyonuz.. .. Garson banada bunların içitiğinden getirrrrrrrrr....

5. Günaydın.Bugün birdaha yazmak istedim.hisseyi kötülemek değil yeni gireceklere ..... olmasın diye.burayı okuyan bu hisseyle ilgilenen varsa bılaşmasın.duşmanıma önermem.

Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir

6. birazdan yukarı birsuru yakalanan olur.son asansör hop tabanda iş hep üçkagıt ky yasal yoldan almak.dikkatli olunmalı.MÜBAKEK RAMAZANDA YAPTILARINI .....

Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir

7. Galipten feyiz alan spek onun taktiğini uyguluyo. Alıcı zayıf satıcı ağırlıklı. Ters köşe yaptırır

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. alım satım verebilecek varmı arkadaşlar ?

cumamızda inşallah hayır olsun

Sayfa 363/682 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •