Sayfa 364/967 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464864 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 2,905 - 2,912 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1. Kar beklentisinden dolayı hisseye giren çok oldu, özellikle ky kar gelicek diye girdi. Herkes 5 i geçer Çakar giderim diye düşünüyordu😀ama evdeki hesap uymadı. Genelgede gördüğüm soruda buralardan döner mi tekrar toparlar mı, bu soruyu soran bilsin ki bu girenleri sallamadan dönmez. O yüzden ya ekranını kapatacan yada diğer şıkk. Ama korkutacak ve sallıcaklar orası kesin. 60 dakikalık grafiklerde durum ortada.

2. Son olarak Doğtaş'ın kesinlikle orta sekment bi markaya ihtiyacı var. Özellikle tr için. Boydakların istiklal pahalı mondi uygun algısına ihtiyac var.her zaman Doğtaş exlusive giyince Zihnimde Doğtaş expensive(pahalı) algısı oluştu ve oluşuyor😀. Çevremde memur ve orta direkt olup Doğtaş alan görmedim daha.

geri vitese takılmış.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    siz siz olun sakın beni dinlemeyin. bildiğinizi yapın.

4.  Alıntı Originally Posted by abilir Yazıyı Oku
    Sayın ualkya şirket size hangi bilgiyi verdi tam anlayamadım, borçlarda bi %20 ilk düşüş gerçekleşmiş zaten, ayrıca özsermaye karlılığıda %10 a çıktı bu dönem.

Bide citi aldığında hep yabancı algısı oluşuyor, ancak mobiusun fonuna hisse satışında aracı kurum iş yatırımdı o yüzden İngilizce rapor yayımlıyorlar.
    Sevgili kardeş, ben şirketten bilgi almam,alanlara da inanmayın demiştim .Benim için yol haritası özellikle de 6 -12 aylık bilançodur.Öz sermaye karlılığı beni ilgilendirmiyor, sermaye koyanları ilgilendirsin (%8.5) , mevduat faizi %12 .
    Ayrıca , karşılaştırmalarınızda hangi dönemleri baz alıyorsunuz.

Stoklara bakmak gerek, neyse artık. Ben ,3 98-4 04 gibi döner diye düşünüyorum. Teknik bakarken de saatlik pek bakmam,ancak bu kağıt için kısa vadeli trade yapanlar kullana bilir.
    Bol kazançlar.
    Kendine yatırım, yapabileceğin en iyi yatırımdır.

İş yatırım raporu yabancı dılde yazılmıs ne demek ıstenmıs anlamadım ama ileride kurumların analizlerinde görünürse kağıt için iyi olabilir

6.  Alıntı Originally Posted by UAlkya Yazıyı Oku
    İŞ YATIRIM – Doğtaş Kelebek Mobilya DGKLB Hisse Analizi 2Ç17 – 10.08.2017

Kapanış (TL) : 4.7 – Hedef Fiyat (TL) : n.a – Piyasa Deg.(TL) : 983 – 3A Ort. İşl.Hac.(mn$) : 1.77 DGKLB TI Equity- Öneri :N.R Get.Pot.%: n.a

DGKLB announced 2Q17 net income of 6m TL vs 2m net loss in 2Q16. The company posted positive quarterly net income following the five consecutive quarters of net loss. 2Q17 EBITDA came in at 21m TL in 2Q17, up by 132% y-y mainly due to 1) robust y-y revenue growth at 46%, 2) slight improvement gross margin by 1ppt to 38, 1% in 2Q17 and 3) strict opex control, only up by 17% y-y. Although the improvement in operational performance is eye-catching, stock has partly priced in the mentioned positives, in our view. The company is guiding for 100m TL EBITDA for the year-end, corresponding to 2017E 11.2x EV/EBITDA based on yesterday’s closing mcap and 2Q17 net debt. That said, we expect market reaction to be positive.

Yakında iş yatırımın takibine girecek hisse için, son cümle önemlidir.Altı çizilmiştir.
    üstad ne demiş bu türkçe olarak. bir tek anladığım pozitif tavsiye.

7.  Alıntı Originally Posted by slm333 Yazıyı Oku
    üstad ne demiş bu türkçe olarak. bir tek anladığım pozitif tavsiye.
    Şu an ki fiyatların içinde 5 çeyrekten sonra gelen karlılığın olduğu, 100 MLT ebit beklendiği. Marjın 1 puan arttığını , Piyasanın buna pozitif tepki verexeği vs.

8. Beklentiler gerceklere karsi. Belli ki biri veya birileri gelen bilancoyu begenmedi ve 2 gundur veriyor. Bu finansallarin kotu geldigi anlamina gelmiyor, belki beklentiler cok yuksekti ve gelen bilanco tatmin etmedi.

Gercek olan su, sirket yeniden yapilaniyor ve basarili bir degisim surecinde. Yeni CEO cok iyi, bravo 👏🏿. EBIT, Eur borcun azalmasi ve satis buyumesi fevkaladenin de fevkinde. Evet bu beklentilerin bir kismi fiyatlandi, ancak daha gidecek yolu var.

Pers cuma satan abinin mali bitince yukari doneriz.

Sayfa 364/967 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464864 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •