Sayfa 364/1001 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464864 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,905 - 2,912 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Eve aldığınız 6'lı soda, gazoz,bira vb şişelerini, paketli gıdaları halen dezenfekte ediyor musunuz, yoksa bıraktınız mı, ben boşuna mı uğraşıyorum merak ettim sizlerdeki durumu?
    2 hafta karantina veya sabunlu su ile yıkamaya devam. Burada komşularımda aynı ciddiyetle decam ediyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Burnuna bak anlarsın inadının nereden geldigini, platin en az 20-25 binden başlamalıydı.
    Aynen dediğiniz gibi ilk mesajımda 20bin yada 25000 olsun dedim çok o rakam dedi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Eve aldığınız 6'lı soda, gazoz,bira vb şişelerini, paketli gıdaları halen dezenfekte ediyor musunuz, yoksa bıraktınız mı, ben boşuna mı uğraşıyorum merak ettim sizlerdeki durumu?
    Biz ediyoruz dostum. Zahmetli de değil zaten . Sirke- çamaşır suyu karışımı yaptık bir yoğurt kovasına, şok -çıkar - durula yapıyoruz.
    Ben şahsen hiç kimsenin hiçbir açıklamasına da güvenmiyorum, kaderciliği de inanmıyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Benim yorumladığım,
    Hong-kong artık çinin vasat bir şehri olacak. Hong konglular ingiliz pasaportuyla ingiltere ve çevre ülkelere dağılacak.
    Hong-Kong’ta başarı sansı, spartaküsün romayı yenme ihtimaline denk.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Taiwan'da benzer durumda, eger Cin, bi cilginlik yapmazsa,sonucta ABD'nin dedigi olur.

5.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Biz ediyoruz dostum. Zahmetli de değil zaten . Sirke- çamaşır suyu karışımı yaptık bir yoğurt kovasına, şok -çıkar - durula yapıyoruz.
    Ben şahsen hiç kimsenin hiçbir açıklamasına da güvenmiyorum, kaderciliği de inanmıyorum.
    Bence sen kaderciligi yanlis anliyorsun.

O gun konustugumuz konuydu, insan kendi kaderini, kendi tayin eder, tamam, ama cekip giderken, son karar cok yukseklerden verilir.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Aynen dediğiniz gibi ilk mesajımda 20bin yada 25000 olsun dedim çok o rakam dedi
    Sırf Reha GAYA, sürüden biri olsun deye yapmıştır.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

AB, karşılıklı olmak koşuluyla Çin'e seyahat yasağını kaldırdı

AB hükümetleri, Kanada, Güney Kore ve Tayland için seyahat sınırlamalarını kaldırdı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Sıcak basmıştır ablamı, töbe töbe ahali neleri takip ediyor yahu.
    Ağabey elalemin ağzı torba değil ki büzesin. Hep bir kötülük hep bir kötülük...Kalpleri simsiyah olmuş.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Sayfa 364/1001 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464864 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •