Sayfa 364/1012 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464864 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 2,905 - 2,912 arası.

Konu: Viop LV

yukarı çıkarsada yukardaki oppenheimer where are you bro der.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    gerçek, İncil'in içindeki çekiçte... yeter ki kapağını açma !!!
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    GAZZEDE tüm çıkışlar kapanmış...Şehir gece gündüz bombalanıyor..FOSFOR bombası kullanılıyor...Hala ''Osmanlıya ihanet vs....''diyerek katliamı meşru gösterenlere ...

İsterse BABAMA ihanet etsin asla zulmu alkışlamam...Zulmu alkışlayana mutlaka bela dokunur.

Bin kere dediğim halde hala ZULMU ALKIŞLAYANA ANCAK BUNU DERİM..Benim deme de gerek yok...Eğer inanıyorsa zaten YARADAN bunu yapacağını söylüyor.Ha yıllar sonra FARKLI FORMATTA çıktığını gördüm..Hem de en değerli varlığınızdan.

50 kere yazdım..5 YIL istanbulda tecavüz yapan İNGİLTEREYE bu kadar kin beslediniz mi?..Binkere metrakare hesabı yaparak bunu da söyledik.Satanlar İngiliz vatandaşı bazı FİLİSTİNLER..o da %1 toprak ediyor.İSLAM çimentoydu.
    Osmanlıdan nefret edenler neden osmanlıya ihanet ettiniz diyor.

1- Suç bireyseldir..Tüm dinlerde,laik-sekuler tüm hukuk sisteminde...Babam suç işlemişse bile benim suçum ne?

2-İngiltere(istanbul)-fransa(antepte yaptıkları) HAYMANA(neler yaptığını bizzat yaşayanlar anlatır)..SOMON -GOMORE romanı diyorum...

3- ittihat terakki,OSMANLININ çimentosu olan İSLAMI bırakıp ırkçılık yapınca doğal olarak her millete yol görünür.

JAKO PAPAGAN gibi aynı şeyleri muhakeme etmeden söylüyor.ASLA O FİKİRLERİ TEKRAR değerlendirmeye almıyor.

Bu konuya hiç girmeyecektim.son 24 saattir mesaj bile yazmadım..Ama BİR DEĞER-İTİBARmış gibi zülmü-katliama sevinen ve bunu mantığa büründürmeye çalışanları görünce dayanamadım.

İşin garibi ne? Tanıdığım ateist arkadaşlar var..veya marjinal sol..hatta hdp nin en koyularından...Onlardaki (bu olaya istinaden) merhamet-empati-anlayış kendine müslüman diyen de yok..Ciddiyim..Bu günlerde aynen bu olayı görüyorum.
    Amerika ve İsrail'e karşı sadece Hamas mı savaşacak.....
    Kınama ve taktik Ötesi Bir şey olmayacak mı olmayacak mı...?
    Vallahi ben hep diyorum bu savaş İsrail'in dışında olmalı büyükelçiliklerinin önünde iş yerlerinin önünde yeryüzünde dolaşan bütün Siyonistlerin bulunduğu her yerde olmalı Yoksa çok zor........................

filistinde bir dram yaşanıyor...İnsan gözüyle bakabilene selam olsun....uzatmayacam gerekenleri zaten yazmışsın.....

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    çizgiye odaklan. oyun planı orada... dediğin de olasılık tabii...
    thanks GOD. diyebileceğimiz fiyat ne ?

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Amerika ve İsrail'e karşı sadece Hamas mı savaşacak.....
    Kınama ve taktik Ötesi Bir şey olmayacak mı olmayacak mı...?
    Vallahi ben hep diyorum bu savaş İsrail'in dışında olmalı büyükelçiliklerinin önünde iş yerlerinin önünde yeryüzünde dolaşan bütün Siyonistlerin bulunduğu her yerde olmalı Yoksa çok zor........................

filistinde bir dram yaşanıyor...İnsan gözüyle bakabilene selam olsun....uzatmayacam gerekenleri zaten yazmışsın.....
    lökür lökür ırakı içen osmanlı padişahlarımızın has atalarımızın ruhu şad olsun...

türkiye gereğini yapacaktır inşeallah..

hurra rusçada "yaşasın" demekmiş..

hurraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hülüooğğggğgğğggg nun anlamını bulamadım.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    thanks GOD. diyebileceğimiz fiyat ne ?

stop koyduğun fiyata bağlı o !
    intra-day 'de r / r yi 1: 1,33 ün altına düşürmemekte fayda var... her ne kadar bir çok profesyonel trader gün içi için r/r yi 1:1 de olabilir diye kabul etse de, benim için 1:1.33 ...
    zaten trade en kısa sürede en fazla parayı minimum riskle kazanabilmek demek. vade uzadıkça iş cıvıklaşır tadı kaçar... gün içi hariç diğer pozisyonlar benim lügatımda trade diye geçmez... onlar spekülatif pozisyonlanma !

1 : 1.33 demek 1 kertik kayba karşılık 1 kertik 33 kuruş kazanma olasılığına bahse girmek demek.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Nur içinde yatsın mekanı cennet olsun. Babamı geçen haftasonu toprağa verdik abi,maalesef çok direndi ama başaramadı, hayata tutunamadı.
    Bi ara iyi oldu entübeden çıktı diye sevinmiştik, vefatından sonra konuşulurken, o dönem için ölüm iyiliği gelmiş dediler.
    Başın sağolsun Allahın rahmeti üzerine olsun ışıklar içinde uyusun
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 364/1012 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464864 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •