Originally Posted by
TOKATYILDIZI470
hala yazmak için fink atıyorsun ....dün LONG olduğum pozu akşam seansın da hafif TOMBUL PARMAK ile düşükten pozları kapadım...bear ve bir kaç kişi inanmadı....onlara işlem ait resmi forumda yapıştırdım ....gördüler....sen ve senin gibiler kendinizi dev aynasında gören zavallılar....kumda oynamaya devam edin....her pozum birebir canlı yazıyorum....sen hangisini yapabildin ...yapamazssın....sende o feraset yok....sadece kıskançlık.... şu ego ve kıskançlığını bırakmazsan ....uzun vadede kaybetmeye mahkumsun ....neyin peşindesin anlamış değilim....işine bak merhametli ol ...insanlar sana dua etsin......
Burada senin gibi ağzından Allah kitap düşürmeyen ama kalbide okadar .................. adamlardansın ,
bak her sana yazı yazdığımda farkındamsın sert yazıyorum neden çünkü ya beynin yetmiyor yazılanları süzmeye yada bana sallayacak birşey bulamıyorsun hemen yukarda yaptığın gibi kıvırıp duruyorsun, senin ne olduğunu bizler biliyoruz rahat ol .Bana yazmışın ya aptal adama anlatır gibi 10 kere söyledim 1 daha söyleyim ben vıop yapmıyorum hisse alıp satarım.Senin kulvarında olanlara özelden yaptığın panpalarınada benzemem netimdir yakışana yakıştığı elbiseyi giydiririm.Senin elbisen yazdıklarınla giydiklerin uyuşmuyor minik yatırımcı son noktayı koymuş arakada bir insan burada long şort diye 10 msj atıyorsa birde bunu siyah yazı ile büyütüp giydiği elbise bellidir
Bu yüzden boş işleri bırak bize merhametten bahsetme beni tanıyormusun yok ne dua aldığımı biliyormusun peki kim sana bu hakkı veriyor .Hadi şimdi işine bak .
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Yer İmleri