Sayfa 364/918 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464864 ... SonSon
Arama sonucu : 7338 madde; 2,905 - 2,912 arası.

Konu: CEMAS - Cemas Döküm

1.  Alıntı Originally Posted by çınar33 Yazıyı Oku
    2 milyon az vereceksin 10 milyon cezayı bak bakalım bir daha üçkağıtçılık yapar mı

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Çınar kardeşim sen beni iyi bilen birisin. Beyazda flapta vanette. O hisseleri durumuna bak bir de benim durumuma. Ben borsada sıfırladim. Bundaki en büyük nefen spk nın tüm olduğum hisselerde hep alehime brüt takasları vermesi oldu. En son vanette parayı ikiye katlamış iken verilen brüt takas yüzünden iki taban yedim. Ondan sonra mrgyo da yine brüt takastan taban yedim. Para 110 binden 35 bine düştü. Sadece 4 günde. Sonrasında kafam allak bullak oldu. Saldırdım sağa sola ve son olarak varant pisligine bulaşınca para sıfır oldu. Kisaca benim bu duruma düşmemin en büyük nedeni spk nın verdiği brüt kararları oldu.Artık benim formlardaki son yazım. Hissedeki ve borsadaki tüm herkesin Allah yardımcısı olsun. Ky ların borsada işi çok zor. Çünkü karşısında patron spekleri ve uşakları spk var. Ytd

2. yarın kanaatimce taban açar
    yarın kapanış ve sonrasıı önemli
    yarın ola hayrola
    tavsiye değil hayal ürünüdür yazdıklarım
    sabır, sabır, sabır...

3. CEMAS - Cemas Döküm

Alıntı Originally Posted by unsal Yazıyı Oku
    Tatarlar....mahvolduk..battık mıctıkkk. Hani 20 olacaktı...perısanızzz..ne olacak bu zarar..
    Ünsal kardeşim tatar kimseye alın demedi o kendi hayalini yazdı ben böyle bir olaya İcbc de yakalandım paramın 3/2 si gitti dün ne olursa olsun yarın çıkacam dedim ve bugün çıkmaya karar verdim Borsa gündem de icbc ile ilgili aynı haberler çıktığı zaman daha fazla kazanma hırsıyla kulak arkası yaptığım ama bunun bana çok pahalıya mal olduğu için elim hep tetikte tuttum sabah seansında benim için tamam dediğim yerde çıktım şükürler olsun, inşallah hissedeki arkadaşlar zararlarını kurtarırlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    İÇİNDE NE VARSA ONU KUSARSIN
    Herkes bir yaşam seçer ve seçtiği yaşamın bedelini öder.

4.  Alıntı Originally Posted by darkblue37 Yazıyı Oku
    yarın kanaatimce taban açar
    yarın kapanış ve sonrasıı önemli
    yarın ola hayrola
    tavsiye değil hayal ürünüdür yazdıklarım
    brüte bu şekilde girip de ayakta kalan hisse çok nadirdir. bunun da akıbeti zaten belli. ytd........

5.  Alıntı Originally Posted by Emre06 Yazıyı Oku
    Benim anladigim elemanlar 6 ay (gebersin o.çocukları )cemaş ta 6 ay brüt takas inşallah senin anladigim gibidir
    Devlet lotlarını el koysun vermesin ********lere

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Yarın bizi kurtaracak ancak açıkçılar açıklarını kapatarak bu son 2 gün isi bitirmek lazım . Cumaya kadar

7. olumlu bir gelişme veya haber şirket tarafından bekliyorum yarın

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Burada galip öztürk gibi kodaman lazim. Adam ozgyo dan açıkçılara 7.89 dan iteledi. 2 milyon lot taviz vermedi adam . Açığa satışlar 2 idi. Yerine 7.89 dan koydular 12 milyon tl leri gitti. Yarın ve cuma da böyle biri lazım eğer açıkçı gerçek ise

Sayfa 364/918 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464864 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •