Sayfa 365/1001 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465865 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,913 - 2,920 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Valla kargo paketlerini açtıktan sonra paketi atıp elimi yıkıyorum, yengeniz marketten alınanları yikanacaklari yıkıyor, sokakta alkollen ellerimizi dezenfekte ediyoruz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Aynen dediğiniz gibi ilk mesajımda 20bin yada 25000 olsun dedim çok o rakam dedi
    19245 olmalıydı sayın Medwig...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Sayın Medwig bunlar neyi santim santim ölçüyor hala anlayabilmiş değilim :

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    18 santimin 6'sı iyiydi hoştu da geri kalan 12'de niye bağırıyorsun derler adama..?
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    2 hafta karantina veya sabunlu su ile yıkamaya devam. Burada komşularımda aynı ciddiyetle decam ediyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yalnız değilmişim demekki, aynen devam o zaman...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Biz ediyoruz dostum. Zahmetli de değil zaten . Sirke- çamaşır suyu karışımı yaptık bir yoğurt kovasına, şok -çıkar - durula yapıyoruz.
    Ben şahsen hiç kimsenin hiçbir açıklamasına da güvenmiyorum, kaderciliği de inanmıyorum.
    Ben de bu karışımı yaptım, sprey şeklinde ambalaja sıkıp kolonyalı mendille son bir kez silip öyle kullanıyorum....
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Reuters: Avrupa Birliği, Kovid-19 seyahat listesini açıkladı! Açıklanan 14 ülkelik listede Türkiye'ye yer verilmedi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Ben de bu karışımı yaptım, sprey şeklinde ambalaja sıkıp kolonyalı mendille son bir kez silip öyle kullanıyorum....
    O da var . Biz eve girenleri 3 kategoride değerlendiriyoruz. Mümkünse dezenfekte suya batırmak, değilse sprey bir de sebzeler var .

Sebzelere sadece elma sirkeli su kullanırız mecburen , elma sirkesi virüse çok etkili değil, e uzun süre bekletme de olmuyor. Sizler ne yapıyorsunuz, mesela domates; ne çamaşır suyu kullanılır ne de bir hafta bekletilir.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bence sen kaderciligi yanlis anliyorsun.

O gun konustugumuz konuydu, insan kendi kaderini, kendi tayin eder, tamam, ama cekip giderken, son karar cok yukseklerden verilir.
    Çok yükseklerin benimle pek ilgilendiğini sanmıyorum. İşi gücü yok , dimtitris 'in hangi arabayı alacağıyla mi uğraşacak.
    Koyuna salmış çayıra, ister taş yesin ister yonca.

Sayfa 365/1001 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465865 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •