Kasap et derdinde.!!
Koyun can derdinde.!!!
Ava giderken avlanma.!!!
Havanda su dövme boşuna.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
atlara çü$ denmez beygirlere ise üst ve alt dudak sertçe titre$tirilerek bbbrr$$$ diye seslenilir. atlar anlayi$li hayvanlardir; bir $ey demeniz gerekmez.
Yapılan anketlerde şu an ülke ekonomisi iyi yönetiliyor diyen yüzde 20 lik kesim her şeyi hakediyorlar.
Çok uzun zamandır ekonomi için tek iyi bir yorum duymuyorum.
CDS 731 ile bunu teyid ediyor.
Seçime koca bir 13 ay var.
Ateşe galon galon benzin döküyor itfayiciler...
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Düşünüyorum da yıllık yüzde 14 lük fark için servetleri bu kadar riske atıp yakmaya değer mi?
Daha yeni enflasyona endeksli mevduattan bile yüzde 12+3 (dolar faizi) zararla çıktım.
Gayrimenkul fiyatalrı şişik, ancak alım-satım olmuyor.
Makul bir fiyat yakalandığında girmek mantıklı olmaz mı?
Zira iki yol var.
1-Dolar seçim sonu patlar da 30-40 olursa enflasyona endeksli bono çöp olursa...
2-Doları her türlü önlem alarak (KKM için sürekli para basarak) tutup enflasyon azarsa, Lübnan örneğindeki gibi gayrimenkul patlarsa satın alma gücü olmayan ancak değerlenmiş TL ye karşı dolar büyük zarar ettirmez mi...
Örneğin şu an diyelim 100 bin dolara 3+1 daire alınabilirken seçim sonrası aynı 100 bin dolara 1+1 ancak alınabilirse ne olacak.
Maaş bağlama oranı yıldan yıla düşen ve maaşı pul yapılan emeklinin durumuna düşmez miyiz.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Benim maas 600 dolar ediyordu 2011 de.
Simdi 250 dolar etmiyor..
Benim refah farkini kim verecek?
Daireye zam yaptik ama bakan bile yok artik.
Satip gidecegim bu melmeketten.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer İmleri