Sayfa 365/1003 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465865 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 2,913 - 2,920 arası.

Konu: Viop XLII

1. BofA dost acı söyler mantığında yazmış.

Şu dönem yerlinin mantığı ile yabancının mantığı farklı. OYAK şirketleri güvenilir liman olarak görülüyor olabilir.

Kredili müşteriler tespit etmişler ise bu tip rapor da yazdırmış olabilirler, demir tüccarı olsam Ereğli alır satardım. Buffet bildiğiniz işi yapan hisseleri alıp satın diyor.

ISDMR hakkında da bir şey yazmalıydı, ISDMR 65 milyar TL, EREGL 88,5 Milyar TL ediyor. Dolar olarak bakınca EREGL 5,2 Milyar dolar ediyor, çok ucuz değil çok pahalı da değil.

ABD ADR Ereğli hissesi en son 23 Hazrian'da 5 tanesi 8 dolardan işlem görmüş. 17,23 USD/TRY kurundan 27,57 TL ediyor.

https://www.otcmarkets.com/stock/ERELY/quote
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by EmirLondon Yazıyı Oku
    Eylul gibi dolar 19 olursa 1.15 dolar 21.85tl civarina geliyor . Cok da imkansiz degil gibi . Adamlar 35 ten 26 ya basmislar 4 tl daha basarlar
    seneryom şu bugunde yazdım faiz artırımı bekliyorum Agustos veya Eylül .
    Hükümetin beklentisi turizm gelirleri idi , yalnız gelirler enerjiyi karşılıyor.
    Hem dolar hem borsaya ters salvo yapacaklarını düşünüyorum.
    Resesyon yukarda belirttiğim aylarda daha netlik kazanır ,
    kimi görsem seçim çıpası var , bu yüzden kontrollü borsada bir taşla 2 kuş misali oyun olacağını düşünüyorum seçimden önce .
    sonra yukarı.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Hükümetin beklentisi turizm gelirleri idi , yalnız gelirler enerjiyi karşılıyor.
    kimi görsem seçim çıpası var , bu yüzden kontrollü borsada bir taşla 2 kuş misali oyun olacağını düşünüyorum seçimden önce .
    sonra yukarı.
    Bulut ozele bakabilir misin musait oldugunda .

4. Dogru. Tatildeyim şu son pozum dahil hatalı pozum olmadı iki haftadır short da vurduk long da vurduk. Bir şeyler ile oyalanirken arkada oyunu oynayınca kaldıraç vs de uygunsa daha iyi konsantre oluyor demek ki. Harbi harbi lahmacun yerken lahmacun parası tantuni yerken tantuni parası çıkarttık yüzdük gezdik tabi telefon paso elde. Yani yine de güzel bir hayat tarzı değil ama hiç bakmadan akşamdan akşama paraları toplama hayalim devam ediyor.
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bugün sokakta bol bol yürürken daha kolay karar aldığımı farkettim .

Grafik fiyat geceden aklında ona göre trade et başarı oranı tez canlı değilsen çok daha yüksek olabilir .

Ekrana bakmak bazen algı karıştığını bir gerçek .

Biraz böyle deneyeceğim olmazsa trafik kazası geçirmezsek eğer

5. Bizim demir celiklerin tek avantajı Türkiye de olmasıdır. Coğrafi konumu ve krizin bizi teğet geçecek olmasından dolayı diğer dünya devleri gibi çöküş olacağını sanmam. Ama tırıviri yatay bant ta küçük yatırımcıyı bileylerler...
    15/18 arasına düşmesini beklerim. Şimdi diyecekler olur 1 USD altında olur mu? USDTRY ye de çok güvenmem

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. sabah sat verir aksam al verdirir yarin sabah yine sat verdirir..bugunde hic takilmadim piknik balik vs takildim.long guvenim yok,short ztn bulasmam yeni zirve gormeden..bilmem napim..biraz daha bos gecelim en iyisi..

7. Özel bir şirket zorlansa, tedbirini alsaydın derler, Ereğli gibi şirketlerin istekleri geri çevirilmez diye düşünüyorum. Örnek olarak Ereğli Belediyesi emlak vergisi almaya kalkınca fabrika arazisi özel OSB ilan edilmişti.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. Petrol düşüşü bizim dolar ihtiyacımızı dusurecektir. Henüz tam cakilma gelmedi. Bir anda Ukrayna savaşı bitip Rusya küresel sisteme tekrar entegre de yapılabilir. Barış olmayıp Rusya yi sopalamak içinde petrolü dusurebilirler. İki türlü de petrol e cakacaklardir.
    Dünya nefes alması lazım. Emtialarin alayı çok can yakıyor.
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    sonra yukarı.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 365/1003 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465865 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •