Sayfa 366/804 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466 ... SonSon
Arama sonucu : 6430 madde; 2,921 - 2,928 arası.

Konu: NUGYO nurol gmyo

1. Satiyorlarsa sat derim hep almanlar satiyordu ben sattim mi ? Hayir. Iste KY boyledir.

Kimseye bok atmayin. Karar alici sizsiniz. Sinirinizi kendinizden cikarin !!!!!!

2.  Alıntı Originally Posted by jorçhoroz Yazıyı Oku
    Satan satsin please tartisacak bir sey yok, bilanco da geldi. Olay kapandi dediler. Ben ? Satmam tabii ki ��
    2 lira ha ? Ahahahahah...

Valla cok yasadik bu durumlari.
    Devam ����
    Az geri gidip 5'in altı artık yok mesajlarınızı buraya kopyalayabilirim ama gerek yok. Siz ne de olsa her halükarda haklısınız.

Endeksin hayvani rallisinde eksi yapan kağıt bu yükselişin realizasyonunda neler yapar siz düşünün. 4 yıl önce kağıdı 7 liradan alan adama 4 yılda nominal olarak yarı yarıya paranı kaybedeceksin (reelde herhalde %80 filandır kayıp) deseydin de Ahahahaha diye gülerdi, eminim.

Endeks 110 bin desteğinin hemen üzerinde, dünyada savaş tamtamları çalıyor, güneyde sapık bir arap bedevisi bölgeyi ateşe atabilecek abuk subuk adımlar atıyor. Aa gerçi bu bedevi tutuklayıp mallarına el koyduğu diğer bedevilerin paralarıyla belki bizim kulelerden birisini alır ha, ne dersiniz hoş olmaz mı?

3.  Alıntı Originally Posted by NoMoreBets Yazıyı Oku
    5,60 direnci için o beklenen hacim bir daha hiç olmayacak bence..

Tahminim ve beklentim şudur ki vurup geçsin; haber, haber,haber gelmeli....
    Yoksa standart veriler ile 2 ileri 3 geri 1 ileri elde var sıfıra devam ederiz..

Not: Bizi galip bile kurtaramaz böyle giderse [emoji1]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
     Alıntı Originally Posted by NoMoreBets Yazıyı Oku
    demek istediğim şu, bu firma 40 milyon TL bedeli olan hisselere 140 milyon ödedi, kalan 100 milyon öz kaynak altında bekliyor, sana bana temettü olarak dağıtmayacağına göre ki öz sermayeyi tüketmiş olur o zaman borçlanma sınırına takılır bu sefer, 120 milyon'luk bedelsiz yapar geri alır, hem de ödenmiş sermayeyi yükseltir, yani ben olsam öyle yapardım
    fikrim;

nurol life etkisi ile gelir tablosunda karlılık artışı, bilanço stabil, borçlar döndürülür sıkıntı olmaz

hisse performansı için aşağıdakilerden en az biri;
    - toplu satış,
    - yeni ihale
    - sıradışı bir haber (ortaklık, bedelsiz vb... gibi)

yoksa beklemeye devam.

bence tabi, amatör düşüncemdir, yön vermesin kimseye
    çok çok uzun zamandır 11.8 milyon seviyesindeydi, bence üzerine koydu ve beklemeye geçti.
    bilgi veya duyum sahibi değilim sadece yorumum bu şekilde.
    müneccim değilim her yazdığım doğru çıksın ama beklentilerimin neler olduğu konusunda hiç dansözlük etmedim.

4. Evet ya 5 in alti olunca stoplamayan da benim.. siz ? Niye stoplamadiniz ?

Ya ben kimseye yazmiyorum ki? NmBs ile yazisiyoruz. Siz bizi niye dinliyosunuz ki ?

Ikimiz de anlamiyoruz bu isten 🙂

5. Arkadaşlar sade yorum yapın şimdi ne olmasını bekliyorsunuz

SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. + ben trade yapiyorum kimseye bekle demiyorum ki ? Hala aliyorum cunku geri zekaliyim. Oyleyim. Cok net bu. Ama karari ben veriyorum ve kendimi sucluyorum ya da kazaniyorum kendimi tebrik ediyorum. Onurluyum. Savas benim ve onlarin savasi. Genelde onlar kazaniyor. Filler salak salak kaybediyor. Ben de arada yiyorum biseyler. Borsa budur.

Nugyo; borsanin rezilidir. Bu senelerdir boyle. Degisen YINE birsey yok !

7.  Alıntı Originally Posted by NoMoreBets Yazıyı Oku
    %67 şirketin olacak ama lüks bir proje brüt karlılığın çok yüksek olmasını bekliyorum

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    en az %30 brüt karla satılmış, finansal tabloya yansıyan %33 gelirin düşülmüş hali

sorun şu bu şirket hem az konut satıyor hem de konutları tutup kiraya oynuyor, ben borçlaırnı ödemekte sorun çekmeyeceğini o yönden korkulacak bir durum olmadığı görüşümü defalarca dile getirdim, ama hisse performansı için başka bir şeyler lazım, onlarda belli KAP açıklaması olmalı yoksa zor işimiz...

8.  Alıntı Originally Posted by jorçhoroz Yazıyı Oku
    Kimse satmazsa hisse yukselir ? Nasil yorum ? 😜 ama yok valla ben elimdekinin 90% ini satacam hem de hisse dipteyken... yani diplerdeyken cunku 5.60 da satmadim.. ya birak
    5.60'ı gören hisse 2. çeyrek bilançosunun ardından 5.25 açtığında da satmamıştım çünkü toplayacağını düşünüyordum ama yedire yedire 4.40'a kadar düşürdüler. Ama yarın aynı hatayı yapmayacağım. Burası dip, şurası dip diye diye birikimimi tamamen kravatlı hırsızlara yedirme niyetim yok. Ben sattıktan sonra çıkarsa da ziyanı yok. Borsada fırsatlar bitmez, bu yalın gerçeği unuttuğum için aylarımı ve paramı burada heba ettim zaten.

Sayfa 366/804 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •