-

Originally Posted by
EGEDUK
Levye de işe yaramadı.
ABD verisine kadar baskı devam edecek gibi… Bu ortamda hala faiz indirimi konuşulması , çok korkunç…
-
Benim altını çizdiğim konu ; MB bu yoldan dönmez ise bu iş artık net bir şekilde arjantine dönecek....İş o noktaya geldiğinde 1500-2400 emekli maaşı veya 3100 asgari ücretli kösele yemek zorunda kalacak....Sefalet toplumun büyük kesimini vuracak....
-
-
-
Şerro: 13,85
Dayak klubü - BEYZBOL ZOPASI
-

Originally Posted by
Patrick Bateman
tsss 13.85 tsss
Orta vadeli programda, 2023 ortalama kur beklentisi kaçtı ? 😂😂
-
asgari ücret 80 ile 100 fular arası olur emekli maaşları ise 40 fular taban olur bunun üzeri hayal
devlet baba para yok pul yok diye bas bas bağırıyor
Fularfa ilk dalgada kiüçik çıkışlar oldu daha 2 daha 3 var fırtına hortum en son tuzumami olur
Bu arada burda su 4 dereceye ye düştü burda su dağdan geliyor az önce banyo yaptım kafamda sabun dondu her tarafım balık kokuyor taka küçük olduğundan gece balıklara sarılıp uyudum uyuya kalmışım açık denizde şampuan alacak para yok 1 keredinde fırtına sonrası Deniz kenarında şampuan bulmuştum dolu idi 1 ay yetmişti bi daha denk gelmed fakirlik diz boyu burda yeşil sabun tane 4 olmuş dün aldım yarısı bitti bir kere de hamur gibi esklden daş gibi sert olurdu
Odun alamadım bu yıl 1200 tıion idi yazmıştım daha önce dün sordum 2300 ton dedi off ki off bir kaç sene böyle idare edeceğim artık seneye 4600 olur tıonu artar durur tutan da olmaz
Sattığım paluklarla fular alayım biraz
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri