Sayfa 366/1006 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466866 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 2,921 - 2,928 arası.

Konu: Viop LXII

1. Short tehlikeli görünüyor bu hafta

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yavaş be sülüman acelen ne

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    amerikalılar mı ziyaret ediyor yoksa bizim BOPÇULAR MI ?

% 99 bizim bopçulardır da, yinede emin olmak istiyor insan
    malum Türkiye'nin bölünmesine amerikalılardan daha çok sevinecek insanlar az değil

4. Muhbir
    @ajans_muhbir
    Ekrem İmamoğlu: “Sayın Cumhurbaşkanı bana 'Yargıya parmak sallayamazlar' diyor.

Kendisi 'Anayasa Mahkemesi'ni tanımıyorum' diyen kişi.â€
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

5.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    vadeli taraf flat ... bu haftasonuda böyle olsun ..shorttan çok ufak bir kar almış oldum ..ama short karı tatlıdır.. herkese iyi haftasonları ... ytd .. kısmet ..
    cümleten selamlar .. açılış sonrası ufak tradelerden sonra .. long yönlü .. şubat vade pozisyon aldım ağırlık hisse long .. stoplarım aynı tanımlı ..kısmet ytd... herkese kolay gelsin .. haber akışı yurtdışı küsküleme vs .kulağımı tıkadım .. imza ile senkronize oldum tekrardan ... ytd..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    cümleten selamlar .. açılış sonrası ufak tradelerden sonra .. long yönlü .. şubat vade pozisyon aldım ağırlık hisse long .. stoplarım aynı tanımlı ..kısmet ytd... herkese kolay gelsin .. haber akışı yurtdışı küsküleme vs .kulağımı tıkadım .. imza ile senkronize oldum tekrardan ... ytd..
    SATICI olmadığı için bu durumdayız... takta takibimde, satıcı gelürse YAZARIM

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    bitcoin 98400-98850 aralığı bu turda kırılmaz gerekçesi ile BİST'te SATICI YOK

o aralık kırılmadıkça, BİSTE satıcı gelmez ve düşmez....
    ona göre dikkat ediniz

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Onslar düşüyor....ne diyorsun..... dediğim oluyor mu.... malum tahmin tuttuğu zaman sus pus oluyorsun
    tuhaf adamsın düşüyo dediğin %0.50 düşmemiş
    ayrıca senin bir ay içinde %5-7 beklediğin gündende %2 kadar yukarıda
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Harbiden sen kaç yaşındasın utanmadan bunu yazıyorsun burada sen 13 ocakta yazdıklarına göre totoş gazoz kapağı ile kaplı geziyorsun tokatta
    yahu sen öğrenemedin trupun açıklamasından dakikalar önce kapatmış pozisyonu
    yoksa fena siteceklermişde son dakikada yırtmış gene şanslı hergele
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 366/1006 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466866 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •