Originally Posted by
refaba
Aynen onaylar, bak TS bir sene içinde 2 bedelli yaptı şimdi sürünüyor 0,80-90,dötleri sıkıştımı ya hisse satıyorlar yada bedelliye gidiyorlar,adamlar böyle,iktidar taktiğini uyguluyorlar vur abalıya diyorlar,...
refaba hocam uzun ama çok güzel bir yazı olmuş, içten yazmışsın zevkle okudum. Pek çok mevzuya da değinmişsin. Özel mevzulara da girmişsin, valla helal olsun sana, ki bunlar hayat dersi niteliğinde. SPK bedelliyi onaylar diyorsun, ben ise fifti fifti diyorum. Burada gerçekten de KYlerin ciddi şekilde aleyhine bir durum söz konusu. %100 bedelliyi patlat, aradan 1 yıl gibi zaman geçtikten sonra bir %400 bedelli daha yap. Yok böyle bir dünya. Büyük ortak olan dernek hep kendine yontuyor. %400 lük bedelliye onay verilmesi bence hata olur. Eğer onay vereceklerse derneğin de kendi kaynaklarıyla 2.6 milyar TL nakit koyarak bedelliye katılmasında ısrarcı olunmalı, öyle ayni sermaye ile bedelliye katılmak veya şirketten sürekli borç almak vs gibi anti kuntin işlere müsaade etmemeli.
KENT gibi tedavüldeki lotları çok çok az olan hisselerde para kazanıyor olmana sevindim. Bu tür hisseler bana uygun değil, bunlara ben giremem, girsem bile çıkamam. Portföy ufak olacak, ayrıca zamanlamasını da doğru yapmak şart bunlarda.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Yer İmleri