Sayfa 367/1001 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467867 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 2,929 - 2,936 arası.

Konu: Viop LIV

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Napiyonda o parayı veriyor striptiz direk dansı mi yapıyon çatalı açıp mi gösteriyon o kadar parayı niye veriyor sana.
    resim paylaşıyoruz daha napalım

illa birşey yap demiyor ki sana..

yeterli şartları sağlıyorsan.. istersen naber nasılınız diye tweet at.

yeterli şartları sağlıyorsan gösterim / etkileşim vs.

facebook instagram google gibi .. reklam gelirinden sana gösterim/etkileşim oranında kar'ını paylaşıyor.

çünkü içerik üreticileri olmasa... reklam verenler hangi gösterime göre reklam verecek. ??

tonla reklam veren var büyük şirketler .. ee adam senin sayende kzanıyor bunun küçük bir kısmını paylaşıyor.

2.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Kabuklu deniz mahsulu yesinler , hapa gerek kalmadan kuslari oter �
    Mert abey tarifi versin
    Abi adamlar kuru ekmeği zor buluyor kabuklu deniz mahsulünu nereden bulsun. Konya'dan hamsi ve alabalıktan başka balık bilemezler onuda zor bulurlar artık padişahın sen çok yaşa diye diye ölüp gidecekler

3. Cok istiyorsun
    Reklami sadece buyuk sirketler vermiyor

Ben hergun salcali makarna yiyen kucuk bir esnafim ama 2021 de toplamda 1.5m$ a yaklasik reklam odemesi yaptim(sadece online)
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    resim paylaşıyoruz daha napalım

illa birşey yap demiyor ki sana..

yeterli şartları sağlıyorsan.. istersen naber nasılınız diye tweet at.

yeterli şartları sağlıyorsan gösterim / etkileşim vs.

facebook instagram google gibi .. reklam gelirinden sana gösterim/etkileşim oranında kar'ını paylaşıyor.

çünkü içerik üreticileri olmasa... reklam verenler hangi gösterime göre reklam verecek. ??

tonla reklam veren var büyük şirketler .. ee adam senin sayende kzanıyor bunun küçük bir kısmını paylaşıyor.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

4. Emlak hiç kıvırma Elon Musk sana o parayı veriyorsa iki resim paylaştın diye değil. Gece içince kim bilir nereleri gösteriyon. Hadi ben yuttum şahit yutmaz. Sen alkol aldığında haber et canlı yayına çıkacağında bizde çitlek alıp izleyelim

5. Konyalilardaki para hickimsede yok
    Biz hangi gun geldik adamlar o gunden beri teklifi hazirlamadi , yapacaklari isten en az 300bin euro kazanicaklar ama adamlar teklifi bile hazirlamaktan aciz ,
    Konya karaman kurumsalliktan cok uzaklar , uzak olmasalar parayi koyacak yer bulamazlar
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi adamlar kuru ekmeği zor buluyor kabuklu deniz mahsulünu nereden bulsun. Konya'dan hamsi ve alabalıktan başka balık bilemezler onuda zor bulurlar artık padişahın sen çok yaşa diye diye ölüp gidecekler
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Var da 10 takipçim, 20 takip ettiğim var 1 dolar bile vermez bana [emoji23]

Bakmak ve görmek!?

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Ne yengecmis arkadas 5 dakika sohbetinu yaptik ama 2 sene uzadi konu
    Türkoğlu'nu bulun bana o degilmiydi baş kahraman Yengeç [emoji886] olayında.

Bakmak ve görmek!?

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    kadın alım satımı deil yaw..

bulut bir hocanın vaazını veya videosunu atmış..

cariye satmak caiz diyor.. kadın demiyor.

bende sektörün canlılığını ve talebi hakkında alperlen sektöre girecektim.... şahit tam adamı o işlerin ama adım p... cıkar diye korkuyor

sen asıl haberi kaçırmışsın

neeee
    Şahide o kadar cariyeyi ver önce kendisi biraz eskidir yıpranmış olanları satar. Karı satana pzvnk deniyorsa cariye satana işadamı mi diyeceğiz ona da pzvnk denir. Her türlü karı tüccarına pzvnk denir.

Sayfa 367/1001 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467867 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •