Sayfa 368/1000 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468868 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 2,937 - 2,944 arası.

Konu: EuroBOND mevzusu hakkinda sohbet..

1. 200K nominali mahallenin bakkalı bile satar yeter ki siz alıcı olun.

2. bir ara sn trade shark iş yatırımın alıcıları birleştirip daha düşük miktarlarda sattığını söylemişti. şartlarını, detayını, hala geçerli mi vs bilmiyorum.

Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    şirket eurobondlarını inceleyin derim. İş yatırım bu konuda yardımcı olabiliyor. Normalde alım tutarı minimum 200 bin usd.
     Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    eğer çoklu alıcı varsa birleştirip alabiliyorlar. 200.000 usd artık bir servet Türkiye için
    Son düzenleme : shorts; 17-04-2020 saat: 16:36.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,059
     Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    bir ara sn trade shark iş yatırımın daha düşük miktarlarda sattığını söylemişti. şartlarını, detayını, hala geçerli mi vs bilmiyorum.
    bence kişi başında yapıyorlar. ayrıca aynı anda banka eurobondu alıyoruz desek herkes 10 bin-20 bin nominal çıkarsa, verirler kesin.
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,059
     Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    200K nominali mahallenin bakkalı bile satar yeter ki siz alıcı olun.
    200k usd nominal Türkiye sınırları içinde sadece 211.000 kişide var (Şubat 2020). hatırlatırım.
    paramız pul resmen..
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    devlet eurobondu zaten 8 lerde, özel bankaların % 12 olduğu söyleniyordu, belki bir miktar düşmüştür. bu bankaların eurobondunu nereden alırız, bilen yok sanırım. herkes benim gibi hariçten gazel mi okuyor?
    garantinin kendi yüksek faizli eurobondunu alması, kendi içinde ülke içinde çok faydalı. muhtemelen şuanda borç istemeye çıktığında bu faizleri önlerine koyuyorlardır. batık banka muamelesi olmasa da itibar görmüyorlardır. alışa başladığı anda faizleri hızla gerilecek, çok daha rahat borçlanabilecektir.
    100 bin dolar alt limit var. O nedenle alamamıştım. Yatırım şirketleri veya bankalar yardımcı olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

6. Iyi aksamlar,
    Gecen gun garanti bankasindan devlet eurobondu aldim ve 100 bin yada 200 bin limiti yoktu, Minimum 5000 dolar ile girebiliyorsunuz.
    Ayni sekilde QNB finansbanktan basvurdugumda ise devlet eurobondu icin 200 bin alt limit soylediler.

Bir banka min. 5000 dolar ile imkan saglarken, digeri neden 200 bin alt limit istiyor.

Aradaki fark nedir , sadece banka hazinesinin politakasi mi?
    Yurtdisindaki takas bankta, eurobondu alan kisinin kayitlari, 200 bin seviyesinden alan ile 20 bin seviyesinden alanin ayni mi oluyor?

SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    devlet eurobondu zaten 8 lerde, özel bankaların % 12 olduğu söyleniyordu, belki bir miktar düşmüştür. bu bankaların eurobondunu nereden alırız, bilen yok sanırım. herkes benim gibi hariçten gazel mi okuyor?
    garantinin kendi yüksek faizli eurobondunu alması, kendi içinde ülke içinde çok faydalı. muhtemelen şuanda borç istemeye çıktığında bu faizleri önlerine koyuyorlardır. batık banka muamelesi olmasa da itibar görmüyorlardır. alışa başladığı anda faizleri hızla gerilecek, çok daha rahat borçlanabilecektir.
    özel banka eurobondu için en az 200 bin dolar lazım, 1.4 milyon lira eder. O kadar parası olan özel bankacılık hizmeti alıyordur, burada forumla uğraşacağına arar müşteri temsilcisini bilgiyi de eurobondunu da alır.

8. Merhaba,
    Aşağıdaki yeni uygulamanın bankalar aracılığıyla alınan hazine eurobondları için risk/fırsat anlamında bir etkisini öngörüyor musunuz?

https://twitter.com/foreksturkey/sta...458364416?s=21

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 368/1000 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468868 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •