Sayfa 368/747 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468 ... SonSon
Arama sonucu : 5974 madde; 2,937 - 2,944 arası.

Konu: MNDRS - Menderes Tekstil

1.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    ben diyorum gübre olmazsa tarımda verim olmaz.. sen diyorsun ki taş toprak sanayiye bak

hoca hoca duvarları kemirteceksin millete
     Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    Mndrs
    Alark
    Smrtg ( eser miktarda)
    kmpur (eser miktarda)

İzlediklerim:

1)Fayansçılardan vazgeçtim ( maliyetlerdeki enerji payı çok fazla değil ve Avrupa'daki resesyon fayans talebini talebi azaltır diye )

2)Tezol ( Yeni merakım kağıt sektörü özellikle de tuvalet kağıdı) tuvalet kağıdı ihraç etmiyor ama bakacağım yine

3)acsel ( ısırarcı değilim tekniği bekliyorum)

4) metur

5) Etilr
    Sayın minikyatırmcı beni yine ipten aldın. Egser taban yedi
    Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır

2.  Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    Sayın minikyatırmcı beni yine ipten aldın. Egser taban yedi

......

3.  Alıntı Originally Posted by Frqn21 Yazıyı Oku
    Ben de bir çalışma yaptım ama paylaşmam için sağlam kafayı bulmam lazım riskini alamam.

Bence hiç rakam telafuz etmeden 2Çin üstünde gelen her şeyi baş tacı etmek lazım.
    Aynı şekilde düşünüyorum hocam. 170 mln uzeri kafi.

Enerji tarafinin 2.ceyregin üstünde olacagi kesin gibi.

Tarim tarafida ayni şekilde. Hatta kayda değer bir artış bile olabilir.

Tek bilinmezimiz tekstil tarafi. Euronun usd karşısında düşmesi borclulugumuz açısından pozitif etki yaratırken, Avrupa ya olan ihracatimiz için negatif. Bu iki durumun birbirini dengeleyacegini düşünüyorum. Hatta ABD ye yapilan ihracattaki artış ivmesi devam etti ise tekstil tarafının bile 2.ceyregin ustunde performans sürpriz olmaz.

Neticede piyasa da bunu görüyor ve buna göre fiyatlama yapiyor. Bizlere sabir ile beklemek kaliyor.

SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Euro bu hızla düşerse 4 gün sonra kambiyo karı yazar Menderes. Kaldı artı 1 gibi bir şey.

Menderes için en önemli konu euro tl hareketidir! Sonra tarım tarafı gelir!

Menderes için enerji ayağı ve tekstil yukardaki iki olgudan sonra gelir.

An itibariyle Menderes rüzgarı arkasına almış yelkenler fora demiştir!

5. o zaman kaldır bakalım

6.  Alıntı Originally Posted by aptamil Yazıyı Oku
    Düzgün ifadeler kullanalım sizinle arkadaş, dost ya da herhangi bir iletişim halinde değiliz. Anlayışınızda sorun varsa çözüm yeriniz burası değil. Enerji ile söylediğim sözlerimin arkasındayım. Kur riski bu hissenin en büyük problemidir. Bu benim negatif düşüncem. tarım ve tekstil tarafında pozitifim ama enerji işi pofpofladıgınız kadar iyi değil. 2 yıl sonra iyi olur ona sözüm yok ama giden bir 4 yılı var menderesin. Günlük kapanış tüm zamanların en yüksek kapanışı. Tahtadan yatırım fonunun bütün malları ve infonun mallarının bir kısmı atıldı. Ama yeni alıclar gelse daha güzel olur.
    Sayın aptamil, enerji tarafıyla ilgili büyük yanılıyorsunuz, siz yazınca tekrar yazmak zorunda kaldım, büyük bir değer.

7. Bana kızacaksınız ama ben Euronun biraz yükselerek 18,10 civarı kapatmasını tercih ederim. Biraz kur farkı yazsın, net kar çok fazla çıksın istemiyorum bu çeyrek.

8.  Alıntı Originally Posted by Frqn21 Yazıyı Oku
    Bana kızacaksınız ama ben Euronun biraz yükselerek 18,10 civarı kapatmasını tercih ederim. Biraz kur farkı yazsın, net kar çok fazla çıksın istemiyorum bu çeyrek.
    hocam toplayamadınız sanırım

Sayfa 368/747 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •