Sayfa 368/617 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468 ... SonSon
Arama sonucu : 4930 madde; 2,937 - 2,944 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
     Alıntı Originally Posted by traderkemal Yazıyı Oku
    Dogru temelanaliz,karadereli,tunahanmasalı ve bahmet arkadaşlar sağolsun paylaşımları ile moral verdiler.
    yok hocam. üslubu cok kotu. kale almayın. tartışma moral bozar. yanlis karara neden olur.

sayin ayyildix sayin karadereli arkadaşımdır. dürüsttür. merttir. öfkesini kontrolde sorun yaşamış olabilir ama haksızlığa ve yamukluga tahammülü yoktur. Bu konuda da haklıdır. haksız olsa haksızdır derdim. böyle bi bilanco ve gelmesi muhtemel haberler arifesinde endeksin gerisinde kalmış bir hisseyi kötülemek ve yatırımcıyı gererek umutsuzluğa sevketmek kimin ekmeğine yag sürer?

s.a. Forumu bir müddetdir takip ediyorum yazmak yeni nasip oldu.sayın Bahmet , karadeli isimlerini bir yerlerden hatırlıyor gibiyim.Tkfen de mi batıçim demi bilemedim.

herkese hayırlı ve bol kazançlar dilerim

y.t.d

3. Elimde yok ama olanlara hayırlı olsun,devamı gelir inşallah,çok bekletti çünkü.

Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Yeni kap

#POLHO iştiraki Poliport Kimya San.*Ağustos 2021'de başladığı kuruyük iskelesinin 200*metrelik altyapı yatırımını tamamladı. Alınan onaylar sonrası ilgili kısmı işletmeye aldı ve gemi kabulune başladı.

paylaşım için teşekkür ederiz mi16. saolasın.

y.t.d

6. İşte böyle huzurlu bir forum sayfası olsun, bilgi paylaşımı yapalım. Aramızda tartışmak birşey kazandırmaz sayfalar dolusu boş laf yerine polhoya katkı verebilecek bilgileri sunalım. Mesala yarın bir tavan daha gelir mi? Ben bunu merak ediyorum varmı bir fikri olan?

7. Selamün aleyküm hayırlı sahurlar.oncelikle burada burayı kısa zamandır takip ediyorum konuşmalarımiza dikkat etmek gerekir mi16 arkadaşa katılıyorum.polisani 3.95 fiyatlanmasindan beri hem takip ediyorum hemde alıyorum borsadan anlamam bazen bu hissede teknikler vs şeylerin tutmadığını gördüm 1 seneyi aşkın sürede çok çıldırttigida olmuştur lakin yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte ben iyi yerlere geleceğini düşünüyorum NİYE ? Bana göre bu borsada iş yapmayan hisseler uçabiliyor ve bu Polisan üstüne katlayarak gidiyor tabi fiyatlanmasi nasıl olması gerektiğini bilmiyorum amma velakin yavaş yavaş çıkması gerekiyor eğer kar yapiyorsa.Biz ne kadar cabalasak cabalayalim para babaları tamam demedikce çıkmaz oda bir yere kadar oda Sasa örneğini dusurek söylüyorum yada yada Ereğli.soruna cevap kardeşlik yarın devam etmesi lazım eğer ederse kısa zamanda güzel yerlere gelir yoksa biraz daha beklememiz gerekecek galiba dediğim gibi yatırım tavsiyesi değildir.KİMSEDE BİR BAŞKASINA TAVSİYEDE BULUNMASİN fikir beyan edelim tartışalım bilanço okuyabilen bilanço da yardımci olsun teknik bilen teknik çalışsın lütfen

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
     Alıntı Originally Posted by bahmet Yazıyı Oku
    batıçimde 2005 ağustosunda oci alıma başladı. 15 eylül 2005te 5.75ten toplu hisse alarak (hatta en büyük satıcı ismail tarmandı) şirketteki payı yüzde 20 civarına çıktı. bir gün sonra herşeyimizi yatırdık. oci orascom construction industries. biliyorduk ki maksat ele geçirmek. 1.5 yıl bekledik ve 2006 sonunda 8.60tan sattık. adamar 2007 şubatta 12.25ten gönüllü çağrı yaptı. biz de bu haber üzerene 4 tlden bssoke aldık. batısöke 4 tlden 56250 sermayeyle 220 milyon civarı piyasa değeri vardı. ucuzdu. müthiş karlıydı ve batıçim ele geçirilecekti. sonra 2008 krizinde 4 tlden aldığımız kağıt 0.58e düştü. 2016'da 2.71den (aldığımız fiyata göre 3.8den) sattık. bunun yerine 7lerden batıçim aldık. yönetim inat etti satmadı ve yanlış zamanda yanlış iki hamleyle batık duruma geldiler. ve beklenti geçen yıl gerçekleşti. şirket el değiştirdi. ben polhoda böyle bir tehlike görmüyorum. çünkü batıçimdeki yönetim kyye karşı egosu yüksek (yaşadığım tecrübeden biliyorum) basiretsiz iş bilmez boş insanlardı. boş vakitlerinde kitap bile yazanlar vardı yönetimde. bizi hiç ciddiye almadılar. yüzümüze güldüler. hatta bir arkadaşı yönetimdekilerden birinin kızı fırçaladı bile. neyse Allah büyük. alma mazlumun ahını demişler.

polhoda ise sorun yönetim değil. Mehmet bey 23 kişiden 21ini değiştirdik diyor. hacıkamiloğlu, üzümcü.. bunlar polho için çok büyük değerler. birşeyler değişiyor ve patronlar eski batıçim patronları gibi değil. tahtadaki kişi belki her türlü küfrü hak ediyordur. ama o da görevini yapıyor. bu yüzden sabretmekten ve basiretli hareket etmekten başka doğru yol olduğunu düşünmüyorum.

batıçimi 1 milyar dolar verseler de satmayız diyen kişi şu an hem hissesini satmadı hem de yönetimi kaybetti.
    Sayın pisyedili01. evet baticimden hatiriyorsunuzdur bizi. Sayın karadereliyle tanışmamıza vesile olan hisse. o donrm beklenti büyüktü ve 11 yılımızı çaldılar. ama ne oldu? alma mazlumun ahını olayi tescillendi.
    Vakitsiz öten horozun başını keserler...

Sayfa 368/617 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •