Hesap hatası var.%10 düşen bir hisse, ertesi gün %10 artsa bile zarardasınızdır. Günlerce bu durum meydana gelir ise; hissenin değeri -0- a gelir.
Hesap hatası var.%10 düşen bir hisse, ertesi gün %10 artsa bile zarardasınızdır. Günlerce bu durum meydana gelir ise; hissenin değeri -0- a gelir.
Yarın XBANK ve ISCTR için önemli. Kısa vade trend yönü için. Öncelikle 22,58 üzerinde kapatırsak güzel olur. Orta / Uzun vade zaten inşallah Her şey Çok Güzel Olacak.
Bu tivitir/X kadar alem bir site daha yok
hisse cikarken methiyeler havada ucusuyor, herkes kahinligini iddia ediyor, ustadlar en iyisi benim tadinda
ammma yokus asagi hareket baslayinca tissss kalabalik bir anda dagiliyor![]()
Aslinda ben "Eylul'de bu hissede cogu yillar duzeltme olmustur" diyecek biri olur diyordum.. ama olmadi
ya da blokladiklarimdan biri yazdi da ben gormedim
yatirim tavsiyesi degildir
iş bankasında yön yukarı olacak diye düşünüyorum orta vadede. ama borsamız kısa vadede çok hızlı geldi bu noktalara.. artık beklentiler bitti gerçekleri görme zamanı.. enflasyon düşecek, her şey iyi olacak söylemleri ete kemiğe bürünmeye başlarsa yükseliş tekrardan başlar..bunun içinde porföyü biraz azaltıp kenarda beklemek lazım diye düşünüyorum.. yatırım tavsiyesi değildir...
Yer İmleri