Sayfa 368/662 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468 ... SonSon
Arama sonucu : 5290 madde; 2,937 - 2,944 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Hesap hatası var.%10 düşen bir hisse, ertesi gün %10 artsa bile zarardasınızdır. Günlerce bu durum meydana gelir ise; hissenin değeri -0- a gelir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385

3. Yarın XBANK ve ISCTR için önemli. Kısa vade trend yönü için. Öncelikle 22,58 üzerinde kapatırsak güzel olur. Orta / Uzun vade zaten inşallah Her şey Çok Güzel Olacak.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,385
    Bu tivitir/X kadar alem bir site daha yok
    hisse cikarken methiyeler havada ucusuyor, herkes kahinligini iddia ediyor, ustadlar en iyisi benim tadinda
    ammma yokus asagi hareket baslayinca tissss kalabalik bir anda dagiliyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,385
    Aslinda ben "Eylul'de bu hissede cogu yillar duzeltme olmustur" diyecek biri olur diyordum.. ama olmadi
    ya da blokladiklarimdan biri yazdi da ben gormedim

yatirim tavsiyesi degildir

6.  Alıntı Originally Posted by Depeche Mode Yazıyı Oku
    Aslinda ben "Eylul'de bu hissede cogu yillar duzeltme olmustur" diyecek biri olur diyordum.. ama olmadi
    ya da blokladiklarimdan biri yazdi da ben gormedim

yatirim tavsiyesi degildir
    Üstat, ben bu hafta satış baskısı olacağını yazmıştım genel olarak. Çünkü beklentilerin bir çoğu satınalındı.. naçizane oraya 10 puan yazmanızı rica edeceğim.

7.  Alıntı Originally Posted by archer Yazıyı Oku
    Yarın XBANK ve ISCTR için önemli. Kısa vade trend yönü için. Öncelikle 22,58 üzerinde kapatırsak güzel olur. Orta / Uzun vade zaten inşallah Her şey Çok Güzel Olacak.
    neye dayanarak böyle bir yorum yapıyorsunuz ? bari sonuna yatırım tavsiyesi değildir yazında hayatında ilk defa borsaya girmeye karar veren milyonlarca küçük yatırımcı size güvenip hisse almasın.. saygılar...

8.  Alıntı Originally Posted by Depeche Mode Yazıyı Oku
    Bu tivitir/X kadar alem bir site daha yok
    hisse cikarken methiyeler havada ucusuyor, herkes kahinligini iddia ediyor, ustadlar en iyisi benim tadinda
    ammma yokus asagi hareket baslayinca tissss kalabalik bir anda dagiliyor
    iş bankasında yön yukarı olacak diye düşünüyorum orta vadede. ama borsamız kısa vadede çok hızlı geldi bu noktalara.. artık beklentiler bitti gerçekleri görme zamanı.. enflasyon düşecek, her şey iyi olacak söylemleri ete kemiğe bürünmeye başlarsa yükseliş tekrardan başlar..bunun içinde porföyü biraz azaltıp kenarda beklemek lazım diye düşünüyorum.. yatırım tavsiyesi değildir...

Sayfa 368/662 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •