Sayfa 368/1001 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468868 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 2,937 - 2,944 arası.

Konu: Viop LIV

1.  Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    Türkoğlu'nu bulun bana o degilmiydi baş kahraman Yengeç [emoji886] olayında.

Bakmak ve görmek!?
    O yengec muhabbetine dahil olmadi
    Vakko dan beymenden alis veris yapiyorum ama markette aycicek yagina 10 tl zam gelmis diye almadan eve geldim diyordu

Masaustu versiyonu mobilden kullanmak zormus
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Cok istiyorsun
    Reklami sadece buyuk sirketler vermiyor

Ben hergun salcali makarna yiyen kucuk bir esnafim ama 2021 de toplamda 1.5m$ a yaklasik reklam odemesi yaptim(sadece online)
    birey olarakta reklam verebilirsin..benim takipçiler dünya geneli ..türkiyeden çok az var. yani yabancı hesaplarda takipçi başına 1 $ değer biçiliyor .. ortlama.

tabi etkieşim çok önemli.. mesela 700 k takipçin vardır çoğu bottur çok güzel bir yazı paylaşırsn 30 40 beğeni gelir çöp hesap kısaca.... kaldıki bot takipçi satın alsan bile 0,2 $ maliyeti var

bu reklamı nerede verdin.. google adwords mü ?

Benim hafızada öyle kalmış, aynı tarihlerde o zaman belkimde

Bakmak ve görmek!?

4.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    YaPraklı koyda yengeç tarafından ısırılmıştım bir kere, yengeçle ilgili vukuatim budur. Bir de kapizlıda karanlık çökünce kumlara çıktıkları söylenir.

Fakiriz ne yapalım buna da şükür
    Başkara dört ayaklı etçili kuzu Çebiç dana her türlü götürür etin en güzelini o biliyor nerede diye sor.

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Cok istiyorsun
    Reklami sadece buyuk sirketler vermiyor

Ben hergun salcali makarna yiyen kucuk bir esnafim ama 2021 de toplamda 1.5m$ a yaklasik reklam odemesi yaptim(sadece online)
    Milion mu billion mu

Bakmak ve görmek!?

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Şahide o kadar cariyeyi ver önce kendisi biraz eskidir yıpranmış olanları satar. Karı satana pzvnk deniyorsa cariye satana işadamı mi diyeceğiz ona da pzvnk denir. Her türlü karı tüccarına pzvnk denir.
    yannız şöyle bişey var..

cariyenin olması için sanırım padişah ünvanı alman lazım

onuda sahte diploma ile hallederik ..

7. Şahit bak peşinen diyeyim bu emlak seni kandırır cariye satalım diye, cariye satma işine girersen namın değişir insan yüzüne çıkaman.

8.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Balık haline yada toptancılarına gidebilir misin Salih ağabey ? uzak mıdır sana ?
    Tabiki şimdi değil ama
    Konya'da balık pazarı var. Çoğu vukuatlı adam sürekli çatışma kavga çıkıyor balık yiyecegiz diye postu deldirmeye gerek yok.

Sayfa 368/1001 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468868 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •