Sayfa 368/662 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468 ... SonSon
Arama sonucu : 5292 madde; 2,937 - 2,944 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,561
     Alıntı Originally Posted by bendosto Yazıyı Oku
    Bu sene geçti.Patron demekki seneye de bedelsiz düşünmüyor. Fiyatlama olmadığına göre son çeyrek rakamlarda iyi değil.
    https://x.com/1alemikelam/status/186...005716082?s=46
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,561
    Yerli kamyon üreten Afganistan 🧐
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

3. Bütün hisseler çıktığı yeri unutmaz EGEEN GELDİĞİ YERİ UNUTMUYOR maşallah

4. La fontainden bir masal
    Aslında bu zatın öyle bir masalı yok da onun adına ben uydurdum.
    Amerika’da buna benzer masalı yılbaşı hindisi olarak anlatırlar ama ben inek olarak anlatayım.
    Cılız bir inek bir çete tarafından satın alınır.
    Çetenin başı pofa dır
    İneği öyle besler ki inek kilo aldıkça alır dirileşir cennette düşmüş gibi kendini mutlu hisseder.
    Hep böyle devam edecek sanır. Ancak kurban bayramında kasabı görünce her şeyi anlar. Yani 18 bin. Bağlanır ve kesilir.
    Ne dersiniz hikaye biraz benzedi mi?

5.  Alıntı Originally Posted by doctrine Yazıyı Oku
    La fontainden bir masal
    Aslında bu zatın öyle bir masalı yok da onun adına ben uydurdum.
    Amerika’da buna benzer masalı yılbaşı hindisi olarak anlatırlar ama ben inek olarak anlatayım.
    Cılız bir inek bir çete tarafından satın alınır.
    Çetenin başı pofa dır
    İneği öyle besler ki inek kilo aldıkça alır dirileşir cennette düşmüş gibi kendini mutlu hisseder.
    Hep böyle devam edecek sanır. Ancak kurban bayramında kasabı görünce her şeyi anlar. Yani 18 bin. Bağlanır ve kesilir.
    Ne dersiniz hikaye biraz benzedi mi?
    Üstat biraz benzedi ama ya kurbana giden yaşlı ineğin karnında altın varsa? Ya şaban gibi bekleriz s*çmasını ya da şaban gibi altın varmış gibi bekleriz. Takasta vs hareketlenme yok mudur. Beklemeye devam mıdır? Nedir son düşünceleriniz.

6. Daimler Truck North America, Michigan Ekonomik Kalkınma Şirketi ile Ortaklık İçinde Detroit Üretim Tesisine Büyük Yatırım Planlarını Duyurdu
    12 10, 2024
    REDFORD TOWNSHIP, Mich. (10 Aralık 2024) — Daimler Truck North America LLC (DTNA) bugün, Detroit şehir merkezinin yaklaşık 15 mil batısındaki Redford Township'te bulunan Detroit Üretim Tesisine önemli yatırımlar yapma niyetini duyurdu. Tesis, DTNA'nın bir yan kuruluşu olan Detroit Diesel Corporation'ın bir parçasıdır. Bu yatırım, Michigan'da sermaye yatırımları oluşturmak için finansal destek sağlayan eyaletin Kritik Endüstri Programı'nın bir parçası olarak yerel topluluk, Michigan Yasama Meclisi ve Michigan Ekonomik Kalkınma Şirketi (MEDC) ile ortaklık halinde yapılmıştır.
    Şirketin planları şunları içerir:
    İçten Yanmalı Motor (ICE) Platformuna Yeniden Yatırım: Mevcut teknolojilere destek vermeye devam ediyoruz.
    Araştırma ve Geliştirme (Ar-Ge) Olanaklarının Geliştirilmesi: Yenilik ve teknolojik ilerlemelerin teşvik edilmesi.
    Bu stratejik yatırım, ticari kamyonculuk uygulamaları için hayati önem taşıyan ICE bileşenlerinin mevcut üretim kapasitesini ve yenilikçiliğini korumak için mevcut tesisi modernize etmeyi ve geliştirmeyi, ayrıca daha temiz, daha yakıt tasarruflu motorlar ve bileşenlere yönelik artan talebi destekleyerek ticari kamyonculuk sektöründe genişletilmiş araştırma ve geliştirme için bir ortam yaratmayı amaçlıyor.

DTNA, Wayne County, Redford Township'teki Detroit Üretim Kampüsü'nde yer alacak proje için 285 milyon dolara kadar sermaye yatırımı öngörüyor. Tesisteki 2.000'den fazla mevcut işe ek olarak, tesiste 400'den fazla yeni iş yaratılması bekleniyor ve bu da Michigan'ın otomotiv geleceğindeki rolünü ve iş gücünü güçlendiriyor. Tesis, United Auto Workers ile uzun süredir devam eden bir ortaklığa sahip ve Michigan'ı DTNA'nın operasyonlarının temel merkezi olarak koruyor ve bölgede istikrarlı ve yetenekli bir iş gücünü destekliyor.

Güç aktarma organları operasyonları başkan yardımcısı Matt Pfaffenbach şunları söyledi: “Michigan'da 85 yılı aşkın bir geçmişe sahip olan Detroit Üretim Tesisimiz, inovasyon ve ilerlemenin bir kanıtı olarak duruyor. Bu genişleme sadece inovasyondan ibaret değil; iş fırsatları yaratmak ve iş gücümüzü yarının teknolojisinin taleplerini karşılayacak şekilde geliştirmek, aynı zamanda ağır hizmet tipi tedarik zincirini istikrara kavuşturmaya yardımcı olmak anlamına geliyor. Bu dönüştürücü proje, sektördeki rolümüzü güçlendirirken ve evimiz dediğimiz topluluğa önemli bir büyüme getirirken bizi yeni bir üretim mükemmelliği çağına taşıyacak. MEDC'nin desteği olmadan bu mümkün olmazdı ve bu girişim aracılığıyla hem topluluğumuzu hem de çalışanlarımızı desteklemekten gurur duyuyoruz.”

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,561
    yarın 13.Cuma aynı zamanda şebi arus da yakın 12 Aralık bugün

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,474
    Benim yıl sonu egeen veri tahminim yani son çeyrek tahminim aşağıda .
    Sanırım bu civarlarda dip oluşumu tamamlanacak. Seneye bilançolar gelmeye başlayınca ak mı kara mı belli olur .

AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Sayfa 368/662 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •