Sayfa 368/1006 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468868 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 2,937 - 2,944 arası.

Konu: Viop LXII

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    1 Şubattan itibaren elektrik faturası 1.050 TL'yi aşan vatandaşlar, 2.000 TL ödeyecek.
    yüksek elektrik faturası gelenler için sıkıntı ama
    esas soygun apartmanların ortak elektrik giderlerind e
    insanları soymak için yeni yöntem bulmuşlar
    elektriğe zam yapmamak için bulunan çözüm ortak apartman giderlerini %100 arttırıyor
    apartman giderleri tek sayaçtan faturalandırılıyor ve sanki tek daireymiş gibi faturalandırılacak oys abizde toplam 45 daire var ve yaz kış su motorları ile kalorifer sistemide tek sayaca bağlı aralıkta 8.000 tl gelen fatura önümüzdeki aya 15.000 e vuracak
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    VOA Türkçe
    @VOATurkce
    ·
    4d
    ��İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında bilirkişiyi hedef göstermek suçlamasıyla soruşturma başlattı
    Hukuk iktidarın fahişesi,.!!!!
    Basın da metresi olursa, .!!!!!!
    ülkeyi ********ler yönetir.!!!!!

Friedrich Nietzche .!!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Totoş bademler ne yapıyor pozları ayarladı sen hâlâ seyrediyorsun değil mi....)))))
    Bak ben Diyarbakır dan Mardin'e geçtim....
    İstersen sana badem şekeri alayım leblebi ile birlikte... Yersin mideye iyi gelir....)))))
    Senmi oluyorsun bubadem şekerini yolda giderken sen ye ama dikkat et gazoz kapakları ile karıştırma
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. 200 bin ton üstü altın mevcut, 2.600 yıl önce Karun'un kullanıma sunması ile başlamıştır ki kuzeni kabul edilen Hz Musa ile Tevrat'ta geçmiştir (geçmiş zaman, gerçekliği muallak), aynı şekilde Kur'an'ı Kerim'de de geçmektedir (sebebi malum)
    Platin aklıma takıldı, sabit gidiyor ama kullanım sektörü belli, eğer ki nükleer uçan araçlar yaygınlaşırsa talep artacaktır gibi. Zaten sağlık, makina ve kuyumcular kullanıyor.
    Gramı 90$ olan altın yerine, gramı 30$ platini almak gelecek için daha avantajlı gibi. Reklamı ile binlerce yıldır değeri artan ama kullanım alanları kısıtlı altın yerine, mecburi kullanım alanları olan platin daha mantıklı geliyor. 20 yıllık baktığım da en düşük 24$ olur ama 2008 gibi birşey olursa 68$ görmüş, bana mı mantıklı geliyor ama zulaya birkaç kilo atmak gerekiyor.

5. Tokatçı
    Borsa uçmuş gitmiş sanki bana seyrediyormusun diyor
    3 gün önce baktım ppf aylık 362.135 tl getirisi oğlum keş para var hangi tahta 1 ayda bunu verdi keko
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. Fisfıs'ın kapanışını merakla bekliyorum.
    Bi artı bi eksi.
    Bu hafta arzlari buna bağlı.
    İhaleye giren firmalar gibi arza girecek olanlar üç beş ateslesin Fisfis'a,
    ihaleden çekilsin.

7. 1234567779
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Fisfıs'ın kapanışını merakla bekliyorum.
    Bi artı bi eksi.
    Bu hafta arzlari buna bağlı.
    İhaleye giren firmalar gibi arza girecek olanlar üç beş ateslesin Fisfis'a,
    ihaleden çekilsin.
    Piyasada likilitenin bu kadar sığ olduğu zamanda 8 tane halka arz yapıyorsun buradan bile piyasaya duyulan niyet belli.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 368/1006 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468868 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •