Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Gören de bizi Suriye yi işgal ediyor sanacak.
Girdiğimiz yelere Suriye bayrağı dikiliyor.
Körmüsün? iki yüzlü batı.![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
https://halktv.com.tr/gundem/alamos-goldun-faaliyetleri-askiya-alindi-406989h
Kaz Dağları'na iyi haber; binlerce ağaç kesen Alamos Gold'un faaliyetleri askıya alındı.14 Ekim 2019 Pazartesi 15:55 Kaynak: Alamos Gold'un faaliyetleri askıya alındı
umarım kamuoyu tepkileriini yumuşatmak için zaman yayılmış bir hareket değildir
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP'li Sezgin Tanrıkulu hakkında Barış Pınarı Harekatı'yla ilgili paylaşımlarından dolayı resen soruşturma başlattı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Akaryakıt ürünlerinde fiyat artışı
15/10/2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere
LPG Otogaz’da 6 Krş/Lt pompa fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kaz Dağları'na iyi haber; binlerce ağaç kesen Alamos Gold'un faaliyetleri askıya alındı
https://t24.com.tr/haber/kaz-daglari...-alindi,843657
Yer İmleri