Sayfa 369/661 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469 ... SonSon
Arama sonucu : 5286 madde; 2,945 - 2,952 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Tiflis, Gürcistan
    Gönderi
    142
    Geçen hafta ufak ufak 172 bin adet Ekim vadeli satım varantı toplamıştım. Ortalama maliyet 28 kuruş. Dün ve bugün azar azar çıkardım elden yarın için de 40 bin adet var elimde.
    Sattıkca ekim vadeli alım varantı topladım. Bu bu hafta yukarı dönmezse bi şeyi çok pis tutacağım. 19lara gidecek hali yok ya herhalde sanırsam galiba...

2. Yağmur gibi halka arzlar geliyor.. Ne idüğü belirsiz şirketlere yeni yatırımcılar 4-5 lotla borsaya giriyor.. Yatırımcı sayısı 7 milyon oldu.. Bakalaım gerçek yabancı ne zaman gelecek.. Hala ortada dişe değer yabancı bir yatırımcı alışı yok..

3. Borsa ketum insan işidir.Oldu olacak bir de extrenizi koysaydınız buraya tam olsaydı.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4.  Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    neye dayanarak böyle bir yorum yapıyorsunuz ? bari sonuna yatırım tavsiyesi değildir yazında hayatında ilk defa borsaya girmeye karar veren milyonlarca küçük yatırımcı size güvenip hisse almasın.. saygılar...
    siz neye dayanarak yazıyorsanız görüşlerinizi bende kendi düşüncelerime göre yazıyorum. Dikkat ederseniz düşüncemin içerisinde inşallah diye temennimi vurguluyorum. Yatırım tavsiyesinde bulunmuyorum. Ayrıca milyonlarca insanın da burayı okuyarak yatırım kararı alacağını da düşünmüyorum. Saygılar.

5. Sise maşallah, taşıyor birilerini yine
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Tiflis, Gürcistan
    Gönderi
    142
     Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Borsa ketum insan işidir.Oldu olacak bir de extrenizi koysaydınız buraya tam olsaydı.
    Hade len sallama diyen olursa koyarım ekstreyi

7. Saĺıyorsun demiyorlar , elini belli etme diyorlar.

Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    cami önüne mendil de açın, belki üç beş de oradan gelir...
    Hic kimseye gerek yoktu kac sene bir kisi ulkenin icinden tirla gecmeseydi.

Isabetli ongorun icin ayrica bravo, dususu iyi gordun. Kar satislari normal, Is Bankasinin hikayesi uzun artik.

Sayfa 369/661 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •