Sayfa 37/469 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon
Arama sonucu : 3748 madde; 289 - 296 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    http://www.gazetevatan.com/elif-ergu...er-aydinlatti/

Bu haberde geçen Bahadır ÇELİM denen ( IBC DIŞ TİCARET TURİZM LTD ŞTİ.) Sahibidir. Bu şirket Gen Yatırım Holdingin Bağlı Ortağı olan Genpower Jeneratöre 35.677.241 tl borcu bulunmaktadır. Kişisel olarakta Bahadır ÇELİM 7.000.000 tl borcu vardır. 2014 yılında oluşan alacak kaydı 2016 yılına kadar tahsil edilme kapsamında bir adım atılmamıştır. Bu da Yönetimin görevini kötüye kullanması demektir. İşlemler bundan dolayıda kapatılmış olabilir. Deniz beyin dediği gibi ;
    2016 yılı ve öncesi şirket hisseleri elinde olan yatırımcılar bu alacakların neden takip edilmediği kapsamında ve grup şirketleri arasındaki ticari faaliyetlerden dolayı Gen Yatırım Holdingin Bağlı Ortağı olan Genpower Jeneratörü 5.000.000 milyon zarara uğratarak Pınar Jeneratöre Ticari faaliyet sonucu para aktaran yönetime dava açılırsa Müjdat Bey ve yönetimi suçlu olacaktır ve bundan dolayı ceza a%100 ceza alır. 05/05/2017 tarihinde inşallah güzel gelişmeler olur. YTD..
    ben ne diyom sen ne diyon bunlar la alakalı değil borsanın tahta kapatması borsa bu şirketi batırıyor haberiniz yok gibi hala anlamıyorsunuz borsa şutluyor gibi kottan çıkarmanın peşinde siz neyin derdindesiniz anlamadım y.t.d.

2. Bağlı Ortaklığımız GENPOWER JENERATÖR SAN.TİC.A.Ş nin Ankara Batı Asliye Ticaret Mahkemesi 2016/306 esas dosya ile devam eden iflas erteleme tedbir ara kararı duruşması 05.04.2017 tarihinde yapılmış olup eksikliklerin giderilmesi için 10.05.2017 tarihine duruşma günü verilmiştir.
    Kamuoyuna duyurulur.

önünde sadece bu var baktım arbul da iflas erteleme davası kabul edilmiş bunda da kabul gelebilir ama arbul tahtası hala kapalı mesela o yüzden fazla umutlanmayın derim y.t.d.

3.  Alıntı Originally Posted by meteak Yazıyı Oku
    Bağlı Ortaklığımız GENPOWER JENERATÖR SAN.TİC.A.Ş nin Ankara Batı Asliye Ticaret Mahkemesi 2016/306 esas dosya ile devam eden iflas erteleme tedbir ara kararı duruşması 05.04.2017 tarihinde yapılmış olup eksikliklerin giderilmesi için 10.05.2017 tarihine duruşma günü verilmiştir.
    Kamuoyuna duyurulur.

önünde sadece bu var baktım arbul da iflas erteleme davası kabul edilmiş bunda da kabul gelebilir ama arbul tahtası hala kapalı mesela o yüzden fazla umutlanmayın derim y.t.d.
    arbul iflas davasını kaybetti. adamlar, ohal ilanından 6 saat sonra dava açmışlar.

4. Mantigina hayran kaldim, sn mete...muthissin

5.  Alıntı Originally Posted by deniz4837 Yazıyı Oku
    arbul iflas davasını kaybetti. adamlar, ohal ilanından 6 saat sonra dava açmışlar.
    arbul 21.07.2016 iflas erteleme davası sonucu

kısmen kabul edilmesine karar verilmiştir

dava sonucu budur

6.  Alıntı Originally Posted by iberata Yazıyı Oku
    Mantigina hayran kaldim, sn mete...muthissin
    benim mantığım doğru gibi sanki

7. "Fizikçi, matematikçi, kimyacı, jeolog ve antropologdan oluşan bir heyet bir araştırma için arazide bulunmaktadır. Birden yağmur bastırır. Hemen yakındaki bir arazi evine sığınırlar. Ev sahibi bunlara bir şeyler ikram etmek için biraz ayrılır. Hepsinin dikkati soba üzerinde toplanır.

Soba yerden 1 m. kadar yukarda, altındaki dizili taşların üzerindedir. Sobanın niçin böyle kurulmuş olabileceğine dair bir tartışma başlar.

Kimyacı, ""adam sobayı yükselterek aktivasyon enerjisini düşürmüş, böylece daha kolay yakmayı amaçlamış"";

fizikçi, ""adam sobayı yükselterek konveksiyon yoluyla odanın daha kısa sürede ısınmasını sağlamak istemiş"";

jeolog, ""burası tektonik hareketlilik bölgesi olduğundan herhangi bir deprem anında sobanin taşların üzerine yıkılmasını sağlayarak yangin olasılığını azaltmayı amaçlamış"";

matematikçi, ""sobayı odanın geometrik merkezine kurmuş, böylece de odanın düzgün bir şekilde ısınmasını sağlamış"";*

antropolog, ""adam ilkel topluluklarda görülen ateşe tapmanın daha hafif biçimi olan ateşe saygı nedeniyle sobayı yukarıya kurmuş"".

Bu sırada ev sahibi içeri girer ve ona sobanın yukarda olmasının nedenini sorarlar., Adam cevap verir: - ""Boru yetmedi."""

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by meteak Yazıyı Oku
    arbul 21.07.2016 iflas erteleme davası sonucu

kısmen kabul edilmesine karar verilmiştir

dava sonucu budur
    hakketmi* senin borsada yatırım yapmaman şahsın adına çok doğru bi karar.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/589120

Sayfa 37/469 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •