malesef 1.45 ten zararına satıp çıktım
bezdirdi beni , belkide yanlış yaptım
senette olan arkdaşlar umarım bol kazanç sağlarlar (senet benim cıkmamı beklemiş olabilir, genelde öyle oluyor)
yatırım tavsiyesi degildir
malesef 1.45 ten zararına satıp çıktım
bezdirdi beni , belkide yanlış yaptım
senette olan arkdaşlar umarım bol kazanç sağlarlar (senet benim cıkmamı beklemiş olabilir, genelde öyle oluyor)
yatırım tavsiyesi degildir
sabır, sabır, sabır...
sevgili dark kardeşim 1.45 den vermek *??yaklaşık 30 yıllık borsa hayatımda çok pisliklere şahit oldum..merdiven altı şirketlere hiç bulaşmam tavsiye etmem etrafıma..fakat kurumsallardaki abidiklere tahammül yok.*?kurumsallarda düzgün giden tek kurum Koç grubu..diğer bütün kurumsallarda abidikler dönüyor ne yazıkki..
tskb yi çok uzun zamandır işgrubu dolayısıyla portföyümde tutuyorum tabi haliyle maliyet çok komik .*
son zamanlarda tskb de yazma sebebim okumuş çocuklar korosu 1.5 lerden başlayarak gel vatandaş demeye başladı..hedef fiyatlar koymalar *?...**normali hedef fiyatlar uygundu..ama işsandıksal şirketler tek merkezden yönetildiğinden**iştirakleri örnek verme sebebimiz iştiraklerdeki borsa üzerinden beleş fiyatlı el değişimi kabak gibi ortada..özellikle işfinansal .*cem okullu zeytinci**(işgrubunun zeytin aşkı**?) işfinans üzerinden işsandıksal ortağı oldu..Türkiyemizde tek**ilk**işsandıksal ortak sevmez..**nasıl olduda böyle borsa üzerinden çok beleş**fiyatlarla temettü destekli toplanan hisseleri*** görmediler**???suat sorumluydu işfinanstan..**operasyon bitti suat gitti..nereye buraya da gelmiş..işsandıksal da yeterli sayıda uzman yok demekki.**
şimdi tskb de k.yatıırmcıya kurulan hissesel tuzaklar devam ediyor..**
koskoca iş grubunda.***
k.yatıırmcı sizin gibi bıktırılıyor...birileri muazzam para vuruyor**?
sıkı bir denetim İnşallah.*?şirketin özü ince sorunları bitecektir o zaman.**
not:yaklaşık 30 yıldır işbank ve kısmi iştirakler hissedarıyım hemde düzenli...sorunumuz işbankın k.yatıırmcı hassasiyetlerinin **gözetilmesi****??birileri yanlış kararlar alıp arkasından muazzam primler jestiyonlar alırken grubun k.yatıırmcısının yatık vaziyette *olması dramatik komedi ***
bun yukarıdaki mesajı yazarken spk bülteni yayımlanmış
malesef yine göremedim tskb bedelsiz onayını![]()
sabır, sabır, sabır...
Yer İmleri