Sayfa 37/954 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon
Arama sonucu : 7627 madde; 289 - 296 arası.

Konu: TSKB - T. Sınai Kalkınma Bankası

1.  Alıntı Originally Posted by darkblue37 Yazıyı Oku

yukarıdada yazdım tskb bende takıntı
    forma girdimmi mutlaka buraya bakarım
    bu arada bölünmelerden kalan 0.21 lot tskb var hesabımda
    Ahahahaaa.. benimde onlarla başım dertteydi. Çok vardı dilekçe yazıp bankaya hibe ettim .. çok cömertimdir.. hayır bir lot bile değil. Alım satım a konu olmuyor lar..

2. Kaşla göz arasında 1.46'yı gösterdiler yine..

3. 1.46 dan alamıyorsun, 1.48 den veremiyorsun, çok sıkıcı bu aralar..
    ya aşağı ver ya yukarı, bi hareket olsun yav

4.  Alıntı Originally Posted by esiyok Yazıyı Oku
    1.46 dan alamıyorsun, 1.48 den veremiyorsun, çok sıkıcı bu aralar..
    ya aşağı ver ya yukarı, bi hareket olsun yav
    hareket başladımı ne dersiniz... 1.51... spk onayı yaklaşıyor inşaallah.... ytd...

5.  Alıntı Originally Posted by sertçetin Yazıyı Oku
    hareket başladımı ne dersiniz... 1.51... spk onayı yaklaşıyor inşaallah.... ytd...
    Emin olamadığım için bir kısmını 1.50 den verdim. İleride gitse geride gelse olur, verdiklerimizi yerine koyarız en azından

6.  Alıntı Originally Posted by esiyok Yazıyı Oku
    Emin olamadığım için bir kısmını 1.50 den verdim. İleride gitse geride gelse olur, verdiklerimizi yerine koyarız en azından
    grafik bugün güzeldi... bekleseydiniz diyeceğim ama siz bilirsiniz.... ama eninde sonunda gidecek .... çok bekledi... ytd... ilk hedef 1 in 7 li rakamları bence... bir yetmişler..... ytd... olamazda.....

7.  Alıntı Originally Posted by sertçetin Yazıyı Oku
    grafik bugün güzeldi... bekleseydiniz diyeceğim ama siz bilirsiniz.... ama eninde sonunda gidecek .... çok bekledi... ytd... ilk hedef 1 in 7 li rakamları bence... bir yetmişler..... ytd... olamazda.....
    TSKB den korkum yok da endeks şüpheli.. Endeks illaki yakında aşağı kıracak gibi geliyor bana, o arada yerine koyma fırsatı verirse verir, vermezse de büyük kısmı hala elimde
    Kendi kendime sayıklıyorum tabi, kimse dikkate almasın..

8. lüks hayat oh ne rahat ...bir gün konserde bi gün yemekteyim bol ikramiye bol jestiyon benmim ..lüküs* hayat oh ne rahat..
    k.yatırımcı tırt olmuş beklesin ..jestiyon primler beleş yemekler benim olsun ..lüküs hayat oh ne rahat..
    sistemei devam****
    20 milyon lotta hala süründürme devam ediyor....

Sayfa 37/954 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •