Sayfa 37/429 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon
Arama sonucu : 3425 madde; 289 - 296 arası.

Konu: VAKFN - Vakıf Finansal Kiralama

1. tarihi zirvesini görmüş bir hissede zararda olmak tamamen ky suçu. zararda olması için dün veya bugun alması lazım ki cahil cesareti derim.
    yatırım tavsiyesi olarak almayınız. sadece beni baglar.

2. Merak etmeyin o alici bulmuş ki basiyo. Bunu zamana yayarak çok rahat yapabilir.

3. bu memlekette bir daha borsa adı geçen her ne varsa kendi payına para yatıranın ta anasını avradı s....m....böyle bir rezillik dünyanın neresinde var...bir günde %30 la hareket eden hisse.....sattım ve ben bu işi bıraktım....Alalahsızlık kitapsızlık diz boyu...hepinize rastgele...

4. tabandaki lot adedi lütfen?

5. taban fiyatı gördüğünde satış yapamıyormuyuz ? hisse satılmıyor.. alış fiyatını kapatmışlar. normal bir durum mu bu ? elimde kaldı satamıyorum

6.  Alıntı Originally Posted by muzo Yazıyı Oku
    taban fiyatı gördüğünde satış yapamıyormuyuz ? hisse satılmıyor.. alış fiyatını kapatmışlar. normal bir durum mu bu ? elimde kaldı satamıyorum
    dip yapmış alıcı olmadığı sürece satamazsın maalesef? derinlikte kaç lot olduğunu yazan olursa bakarız duruma...

7.  Alıntı Originally Posted by muzo Yazıyı Oku
    taban fiyatı gördüğünde satış yapamıyormuyuz ? hisse satılmıyor.. alış fiyatını kapatmışlar. normal bir durum mu bu ? elimde kaldı satamıyorum
    Ah be kardeşim yapmayın tabanda alıcı yoksa kime satacaksın bu kadar mevzuyu bilmiyorsanız oynamayın ne olur borsa borsada diğil kumarhane bist...

8. Kademeler çok hızlı değişiyor bilginiz olsun
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Sayfa 37/429 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •