Sayfa 37/540 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon
Arama sonucu : 4317 madde; 289 - 296 arası.

Konu: ULUSE - Ulusoy Elektrik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    çanakkale-kocaeli
    Gönderi
    148
    son 1.5 ayda şirketin haber kanallarına düşen kap a çok azı bildirilen ve benimde bazılarını yazmadığım halde (paylaşmadıklarımdan biri DEV TRAFO MEREZLERİ nin satışı ki bu gün bir kısmını ve fiyatını paylaştım), sadece bu sitede paylaştıklarım.
    ülkemizde sanayi dalında olup da başka bir ülkede fabrikası olan başka hangi şirket var ?
    Yurt içinde 10 yılda 25 milyar $ lık yatırım yapılacağı resmi ağızlardan söylenen sektörde % 50 hakimiyeti olan başka hangi şirket var ?
    Yurtdışından yurtiçi kadar iş bekleyen 50 den fazla ülkeye mal satan hangi şirket var?
    Yatırımlarını tamamlamış olduğu halde 3 kat büyümüş , fakat 1 fab. Fiyatına halka arz fiyatının($) yarı fiyatında olan başka hangi şirket var ?
    Arge si bu kadar iyi ürünler çıkaran ve bunları sertifikalandırarak seri üretime geçen başka hangi şirket var ?
    Her hafta en az 3 haberi çıkan başka hangi şirket var ?
    Borcu olmayan alacağı ve satışı $ la olan , katma değeri bukadar yüksek olan başka kaç şirket var ?
    Inanın başka bir şirket olsa şuan çok farklı şeyler konuşuluyor olurdu!!!!!!!!!!!!!!
    Son düzenleme : deeplara68; 04-04-2017 saat: 23:35.

2. sayın deeplara68 fazla yorum yamayı sevmem genellikle okumayı tercih ederim yıllardır bu kanalıtakip ederim yeni üye oldum inanın yazılarınızı verdiginiz bilgileri iyi takip ediyorum size teşekkür ederim neyse bu kadar saygılar ****

3. [birde şu açıdan bakalım 21 Kasım 2014 te halka 14 liradan arz et %30 unu sonra 6 liralara düş sonra %20 isini geri topla bedavadan halka arz öncesi mühtiş bir büyüme ve bilanço açıkla sonra 2015 te bir anda çöküş 2016 toplarlanma 2014 yılında inanıp alanın. Günahı ne

4.  Alıntı Originally Posted by Egem Yazıyı Oku
    [birde şu açıdan bakalım 21 Kasım 2014 te halka 14 liradan arz et %30 unu sonra 6 liralara düş sonra %20 isini geri topla bedavadan halka arz öncesi mühtiş bir büyüme ve bilanço açıkla sonra 2015 te bir anda çöküş 2016 toplarlanma 2014 yılında inanıp alanın. Günahı ne
    2 sene önce Orge 1.4 lerde iken de böyle diyorlardı.Şimdiki hali ortada.Gereken tek şey sabır.

5. Gerekli olan tek sey kar kar kar...gerisi tiri viri

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by m.efe Yazıyı Oku
    Gerekli olan tek sey kar kar kar...gerisi tiri viri

Evet doğru 2013 kar rakamına ulaşırsa güzel olur

7.  Alıntı Originally Posted by m.efe Yazıyı Oku
    Gerekli olan tek sey kar kar kar...gerisi tiri viri

Katılıyorum gerçek değer karın düzenli artışı ile mümkün olacaktır Aksi halde fiyat yükselişi sadece kağıdı gedik yatırımın kaldırması indirmesi ile sınırlı kalır
    Burada yazdıklarım tamamen kendi senaryolarımdır YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    çanakkale-kocaeli
    Gönderi
    148
     Alıntı Originally Posted by deeplara68 Yazıyı Oku
    ben hala bekliyorum.
    genel kurul ilanından 1 ay sonra, evet geçensene 7 sinde gelmiş 1ay sonrada genel kurul yapılmıştı. ben önümüzdeki hafta başında g.k. ilanını bekliyorum.
    şirketin $ ($ 3.50 % 4.5 yükselmiş durumda) karşılığı olmak üzere 74.000.000 tl alacağı ki şu anda artık vadesi dolduğundan kasaya girmesi gerekiyor, bankadan vadesi dolduğu için dönüş yapan 14 .000.000 tl si mevcut, (arge ertelenmiş gelirse 3.000.000 tl ), şirketin bankalara borcu ise( finansal borç) 7.500.000 tl. , ticari borcu ise 25.000.000 ( stoklar )
    Geçmiş Yıllar Karları 41.819.365
    Net Dönem Karı 36.453.121
    kısacası şirket büyümeyi ve yatırımları BORÇSUZ DENEBİLECEK ŞEKİLDE TAMAMLAMIŞTIR .

2017 için beklentim kar rakamı 70-100.000.000 tl.dir 2017 yılı ilk çeyrek karı 15.000.000 üzeri olan rakamlar bu öngörümü des
    2018 için beklentim kar rakamı 150-250.000.000 tl.dir - tekler ama ilk çeyrek rakamı 25 ve üzeri gelirse 2018 beklentimin
    2019 için beklentim kar rakamı 300-500.000.000 tl.dir gerçekleşmesi demek olur.unutmayın patronların hedefi dünyada ilk
    2020 için beklentim kar rakamı 800.000.000 tl.dir 5 e girmek cironun milyar $ olmasıdır. 1 mil.$ lık ciro demek %20 net kar demekdir.şirket bu arge destekli gelişimini devam ettirirse ki öylede görünüyor, çok daha yüksek cirolar gerçekleşir.

BURADA GİZLİ ANLATIMIM ŞUYDU 2018 YILINDA SERMAYE ARTTIRIMI YAPILMAZSA( Kİ BÜYÜK İHTİMAL BEDELSİZ YAPILACAK) 2020 YILINA KADAR NAKİT TEMETTÜ OLARAK 10 TL DAĞITILACAK, 2020 DEYSE 10 TL TEMETTÜ.BEKLENTİLER DAHA HIZLI GERÇEKLEŞİRSE DAHA ÖNCE.
    unutmayın her koyun kendi bacağından asılır, asla yatırım tavsiyesi değildir
    .
    Halka arz dan alan arkadaşlar haklıdırlar, maalesef bunlarda yaşanmıştır.unutmamak gerekir ki geçmişi değiştiremeyeceğimize göre GELECEĞE BAKMAK GEREKİR.
    benim anladığım SAİT ULUSOY yönetimi KUBİLAY VE ENİS ULUSOY a devretti , genç MÜHENDİS KARDEŞLER büyük düşünüp UFKA ÖYLE BAKIYORLAR, dikkatinizi çeksin yukarıda paylaştığım yapılan işlerin KÖPRÜ-TÜNEL-HAVAALANI gibi DEVLETİN DEV YATIRIMLARI!
    SİP i unutmayın % 51 şartını , ARGE teşviklerini vs. vs.
    BEN YENİ NESİL ULUSOY LARIN ŞİRKETİ GELECEĞE TAŞIYACAĞINI KÜRESEL BİR ŞİRKET OLACAĞINA İNANIYOR VE ONLARA GÜVENİYORUM. İNANCIM EN KISA SÜREDE BU GELİŞİMLERİN BİLANÇOYA YANSIYACAĞI, BÖYLECE HİSSE SENEDİ FİYATININ DA BUNA AYAK UYDURUCAĞINA İNANIYORUM.
    ÇOK FAZLA YAZDIM , YENİ BİR HABER GELİNCEYE KADAR HEPİNİZE SAYGILAR.doğrusu 2-3 günde bir haber geliyorya

Sayfa 37/540 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •