Sayfa 37/71 İlkİlk ... 27353637383947 ... SonSon
Arama sonucu : 562 madde; 289 - 296 arası.

Konu: ECZYT - Eczacıbaşı Yatırım

1. Bugünkü kipirdanmanin sebebi yaklaşan Eylül ayı ibb meclis toplantısı olabilirmi. Y.T.D

2.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    Bunlar kafayı yemişler, ya da insanlarla dalga geçiyorlar, küçük Yatırımcılar kadar mal almışlar Eczacı İlaç dan, onu KAP'a bildiriyorlar, gerçekten bu Holdingtekiler ruh hastası olmuşlar, 650.000 TL mal aldığını bildirsen ne olur, bildirmesen ne olur...Eczacı ilacın fiyatını zaten mahvettiniz...öldürdünüz hisseyi...Sıkıysa 50.000.000 TL..................50.000.000.-TL alın, onları bildirin...
    Abi siz ne içip ne yiyorsunuz. Hangi fiyat olmuş ? Olmuş fiyat arıyor iseniz emlak konut a bakabilirsiniz. İlaç ve yatırım kaça katladı heralde keyfine yazıyorsunuz ?

Gerçekten çok ilginç yahu

3. Xu30 surunurken şöyle katlamış kagitlara ölmüş denilince şoke oluyor ne oluyor diyip şaşkınlıkla sendeliyor um

4. gün..

5. İbb toplantısı pazartesi yapılıyormuş yazılanlara göre. Bunun heyecanı hiç yok olumsuz bir beklentimi var acaba. Y.T.D.

6. Pazartesi yapılacak toplantı işleri malesef bitirmiyor Ama finale gidiş şu sekil de olacak eğer önümüzdeki hafta meclise dosya gelirse ibb meclisi bu dosyayı imar komisyonuna sevk edecek ve görüşünü alacak bu görüş ekim ayı toplantısına yetişirse ibb meclisi rapor görüşü doğrultusunda oylayıp büyük ihtimal kabul edecek ve kamuya duyurulması için askıya çıkartması için ilçe belediyeye yollayacak 1 ay boyunca belediye panosunda ve internet sitesinde plan duracak ve yeni tapu sahipleri anca kendi arazileriyle ilgili itirazlar yapabilecek 1 ayın sonunda 15 gün içersinde yapılan itirazlar değerlendirilecek ve sonuca bağlanacak. Itiraz olmayan parseller resmi olarak yeni tapularını almaya hak.kazanm8s alacaklar. Bu işlemler kabaca yılbaşını bulur diye tahmin ediyorum.
    Son solarak malesef memlekette bürokrasi son derece yavaş ilerlemekte isteseler şimdiye kadar çoktan halletmişlerdi. Sabırla beklemeye devam.
    Umarım aydınlatıcı olabilmişimdir.
    Benim bildiğim bu yönde.

7.  Alıntı Originally Posted by Gazmanbaba Yazıyı Oku
    Pazartesi yapılacak toplantı işleri malesef bitirmiyor Ama finale gidiş şu sekil de olacak eğer önümüzdeki hafta meclise dosya gelirse ibb meclisi bu dosyayı imar komisyonuna sevk edecek ve görüşünü alacak bu görüş ekim ayı toplantısına yetişirse ibb meclisi rapor görüşü doğrultusunda oylayıp büyük ihtimal kabul edecek ve kamuya duyurulması için askıya çıkartması için ilçe belediyeye yollayacak 1 ay boyunca belediye panosunda ve internet sitesinde plan duracak ve yeni tapu sahipleri anca kendi arazileriyle ilgili itirazlar yapabilecek 1 ayın sonunda 15 gün içersinde yapılan itirazlar değerlendirilecek ve sonuca bağlanacak. Itiraz olmayan parseller resmi olarak yeni tapularını almaya hak.kazanm8s alacaklar. Bu işlemler kabaca yılbaşını bulur diye tahmin ediyorum.
    Son solarak malesef memlekette bürokrasi son derece yavaş ilerlemekte isteseler şimdiye kadar çoktan halletmişlerdi. Sabırla beklemeye devam.
    Umarım aydınlatıcı olabilmişimdir.
    Benim bildiğim bu yönde.
    Yapmış olduğunuz açıklamadan dolayı çok teşekkür ederim. Bu aşamaları bilmiyordum sayenizde öğrenmiş oldum. .

8. 43.80 üzeri kapasa haftayı..

Sayfa 37/71 İlkİlk ... 27353637383947 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •