Originally Posted by freedım asels için mi sordun abi 2,60 usd üzeri başka dünya 5,90 usd götürürler Burası asels topigi olmadığına göre, sormamisimdir, alemsin. Ytd
Originally Posted by freedım bizi sorarsan hacimde ciddi düşüş var sanki götürmek değilde dinlendirmek istiyorlar endeksin gazıyla azıcık yukarıya çekiyor ordan sert basıp viop dan fiski parası çıkarıyorlar izlenimi alıyorum Orasını bilemem ama artık sayfalar yavaşlayacak sanırım. Ytd
Originally Posted by spenc Orasını bilemem ama artık sayfalar yavaşlayacak sanırım. Ytd iyidir iyidir
bi el atıverin de yurutelim kapanışa
Originally Posted by moza80 bi el atıverin de yurutelim kapanışa alıcı buldukça verdi gavur
Originally Posted by freedım alıcı buldukça verdi gavur aselsn eregli sahol hepsi solladı yine.bizimki dinlenme donemine girdi yılbaşına kadar bi uzun cubuk lazım.endeks kırmızı yaktıgı an bu uyuz x2 x3 kırmızı yakacak muhemelen
Alıp satanlar yüzde 2- 3 u beğenmez olmuş, fredim hc yı anliyorumda, sen yapma bari moza hc. Uçmasını bekleyemessin, salına salına. Ytd
Originally Posted by spenc Alıp satanlar yüzde 2- 3 u beğenmez olmuş, fredim hc yı anliyorumda, sen yapma bari moza hc. Uçmasını bekleyemessin, salına salına. Ytd herkes uçarken eşlik etsin kendi başına uçmasa da olur
Forum Rules
Yer İmleri