Bu ülkede soygun, hükümete ve resmi kuruluşların haberi olmadan asla yapılamaz diye düşünüyorum. Ky olarak halka arzlardan faydalanma şansımız çok az. Halka arzlar, halka yapılmıyor ki zaten.
Bu ülkede soygun, hükümete ve resmi kuruluşların haberi olmadan asla yapılamaz diye düşünüyorum. Ky olarak halka arzlardan faydalanma şansımız çok az. Halka arzlar, halka yapılmıyor ki zaten.
güzel haber yollamasa kademeye yüklü alım giren olmaz sadece habere duyarlı robotlar var onlara bile çaksalar yetiyor robot da bakıyor fake işler oda satıyor olan yeni gelen borsada yatırımcılık oyunu oynamaya gelmiş yeni yetmelere oluyor ha onlar da kazanacak ama zaman kaybedecekler şirket şu an ülkenin baya büyük şirletlerinden pahalı duruma geldi bunun sebebi ne
AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
büyük arz olmasının temelde hiçbir mantığı yok hatta kötü bir durum zira büyüme yeri sınırlı oluyor ister istemez. gelecek büyüme beklentisi sınırlı olunca düşük fk ile fiyatlanıyor doğal olarak. fonlar 650 milyon$ dan malı alıp 1.5 milyar$ a sürdüler 50 60 milyonluk hacimlerle, şimdi isteyene bol bol veriyorlar. fonların arzlarla nasıl bedava para kazandığının resmidir. inşallah büyüme ibareleri gösterirde 30 fk ları görür yoksa büyük fiyasko olacak.
Önceki günün tavanın altında ve devre kesti
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
Alışta bekleyen lot 2.3 milyon
Satışta bekleyen 7.3 milyon
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
Yer İmleri