Sayfa 37/394 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon
Arama sonucu : 3151 madde; 289 - 296 arası.

Konu: AYEN - Ayen Enerji

1.  Alıntı Originally Posted by karahasan Yazıyı Oku
    Ayende peş peşe birbirinden olumlu gelişmeler yaşanırken , ayenin bist teki fiyatı 20 ay önceki 5 liralarda baskılanıyor. Bu süre zarfında endeks %50 den fazla yükselmiş, kıytırık hisseler bile 3 e katlamış , ayenin fiyatı yerinde saydırılıyor. ve hala baskılayarak hisse alabileceğini sanıyor herhalde ? Ayen de fangut un üretime geçmesi bence çok önemli. Ayene level atlatır. Kişisel yatırım stratejim en az 5 yıl beklemek üzere gücüm nispetinde az az (aldım, alıyorum , alacacağım) almak. Fiyat 10 tl de olsa tek lot satış yok. Kişisel yatırım stratejim ve düşüncelerimdir. Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Sayın Karahasan,
    Size kesinlikle katılıyorum. ''Uzun bir adım atmak için geri çekilme normal'' Tahta yapıcı endeks kağıtlarındaki yukarı yönlü hareketi oldukça iyi kullanıyor. Bıkmadan usanmadan sabırla toplayacaklar. Bence hedefleri bu. Eğer uzun vadeli yatırımcı iseniz hiç bir sorun yok. (Ekonomik ve Siyasi Kriz dışında)

Kişisel tahminim stratejik ortaklıkla Ayen'in yola devam edeceği şeklindedir. Bu oldukça önemli bir gelişme olur. Er geç denenecektir. Bu satırlardan sonra bu topikte yazılarıma uzun bir süre ara veriyorum. Çok konuştum, yanlışlıkla da olsa kimseyi etki altına almak istemem. Bitti.....

Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2. 15 senedir hep baskı hep baskı nasıl bir sabır. 25.5 un 16 dan fazlasını muhteremin biri alıyor. Fiyat ve hareketler aynı. Dahada önemlisi şirkette buna seyirci , duyda inanma! kişisel düşüncedir. Asla yatırım tavsiyesi değildir.

3. Tahtacı bey yine yazdım. Artık bıktım beklemekten. Alacaksan al. Vedalaşacam. Artık.

4.  Alıntı Originally Posted by adilhan Yazıyı Oku
    Tahtacı bey yine yazdım. Artık bıktım beklemekten. Alacaksan al. Vedalaşacam. Artık.
    Senin amacin ne adilhan anlamadin.tahtaya baski yaparak neye hizmet ediyorsun. Bu sekilde kimse senin malini almaz. Daha cok beklersin. Yada asagidaki bekleyen aliciya verirsin. Kurtulursun. Asla ytd.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

http://www.hisse.net/topluluk/showth...97#post1163397

Haftalık hisse yarışmamıza kurallara uygun 3 hisse seçin bir hafta yarışalım
    bir halt olacağı yok.

6. tahtacı bey yine yazdım. ama için rahatlasın. çekecem. alacaksan al. acaba patron baraj vs enerji yatırımlarınıi kendi inşaat şirketine mi yaptırıyor. aydıner inşaata. yani halka açık olmayan şirketine.....merak ettim. bilen varsa.

7. acaba halka açık şirket yatırımlarını fahiş fiyattan aydıner inş. mı yapıyor. bu da aklımı kurcalıyor.

8.  Alıntı Originally Posted by adilhan Yazıyı Oku
    tahtacı bey yine yazdım. ama için rahatlasın. çekecem. alacaksan al. acaba patron baraj vs enerji yatırımlarınıi kendi inşaat şirketine mi yaptırıyor. aydıner inşaata. yani halka açık olmayan şirketine.....merak ettim. bilen varsa.
    he he aynen öyle ver gitsin ytd

Sayfa 37/394 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •