Yln haber atip kaciyorlar
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haber doğru. Liste var.
GT-I9190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nerede bu liste soyleyin bakalim
GT-I9190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nerde bu liste soylermisiniz..? Spk ne zmaan yayinladi bunu
Borsa İstanbul endeks ve veri bölümünün 21/12/2015 tarih 2015-130 sayılı duyurusunda spk'nin 27/11/2015 tarih 32/1527 s.k. ile değişen ilke karariniyla grup değişiklikleri her yıl Aralık ve haziran ayının son iş günü seans sonrasi aciklanir ve 1 ocak ve 1 temmuzda grup degişiklikleri uygulanmaya başlanır şeklinde düzenlenmiştir. Bunun sebebi de veri setinin hesaplanması dönemleri 1 temmuz 31 Aralık / 1 Ocak 30 Haziran olmasıdır. Yani veri seti hesaplaması hala devam etmektedir. Bu yüzden resmi bir açıklama yapılması mümkün değildir. Ay sonu son iş günü sonrası kap'a yapılacak açıklama ile öğreneceğiz..
Hisse grup değiştirebilir ama bunu şuanda resmi olarak bilmek mümkün değil.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
O tabloyu yapan tam borsa cahiliymiş.Eplas'in D grubu olduğunu bilmeyen yoktur.Yani Eplas B'ye geçemez.
Brmen'e bakarsak: fiili dolaşımdaki pay:8.128.000 adet
6 aylık ağırlıklı ortalaması 1.2632 6 aylık ortalama piyasa değeri:10.267.000
yani ağırlıklı ortalama dikkate alınıyorsa C'den B'ye geçecek.
6 aylık üstel ortalama 1.1206 piyasa değeri 9.108.000 oluyor.Üstel ortalamaya göre geçemiyor.
Ama benim bildiğim grup değişikliklerinde üstel değilde ağırlıklı ortalamanın dikkate alındığı.Elinde Brmen hissesi olanlar,bu kadar hazırcı olmayıp araştırsalar daha iyi tabii.
Yer İmleri