Sayfa 370/556 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470 ... SonSon
Arama sonucu : 4441 madde; 2,953 - 2,960 arası.

Konu: INFO - İnfo Yatırım

1. Günlük (İş günü)ortalama 750-800 bin komisyon geliri var diğer kalemlerden günde 100 bin tl yazdığını hesaplıyorum çok kaba taslak; giderine baktığımızda günlük 400 bin civarında gideri mevcut; Ortalama her iş günü 400-500 bin net karı vat şimdilik ; çeyreklik 25-30 mio yıllıl 100 mio kar 7-8 fk ile mim hisse fiyatı 7-8 arası olması gerekiyor.

Bu hesaplama Diğer çeyreklerde bu çeyrek gibi geçirilecek Ön kabulü ile hesaplanıyor; Çeyreklik hacimler %10 Artsa; Diğer hizmetlerden de kazanacağı parayı düşünürsek; Olağanüstü durumlar olmadığı Müddetçe; bu malın bazali 7-8 tldir bence.

Saygılar selamlar...

2. Sn. Gueno, ismende böyle yazılarınızı hatırlıyorum.

Ben bu sirketi bilancoya kadar almadım ( gördüğüm halde ) çünkü bilanço gelmeli ve karın yansıdığını görmeliydim. 1 lira yukarıdan aldık ( maliyetim 4.4 ) ama içim rahat şekilde sistemime uyarak aldım.

Ancak yine gözlemime dayanarak diyorum ki buralar şu anki hali için, daha yukarılar sa dönüşmeye başladığı hali için çok ucuz kalabilir.

Büyümek zorlu bir süreç pek çok sıkıntısı olabilir her sey istediğiniz gibi gitmeyebilir. Ama giderse bu rakamlar, 2 3 yil öncenin rakamları grafikte nasıl komik kaldıysa öyle komik kalabilir.
     Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Günlük (İş günü)ortalama 750-800 bin komisyon geliri var diğer kalemlerden günde 100 bin tl yazdığını hesaplıyorum çok kaba taslak; giderine baktığımızda günlük 400 bin civarında gideri mevcut; Ortalama her iş günü 400-500 bin net karı vat şimdilik ; çeyreklik 25-30 mio yıllıl 100 mio kar 7-8 fk ile mim hisse fiyatı 7-8 arası olması gerekiyor.

Bu hesaplama Diğer çeyreklerde bu çeyrek gibi geçirilecek Ön kabulü ile hesaplanıyor; Çeyreklik hacimler %10 Artsa; Diğer hizmetlerden de kazanacağı parayı düşünürsek; Olağanüstü durumlar olmadığı Müddetçe; bu malın bazali 7-8 tldir bence.

Saygılar selamlar...
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Sn. Gueno, ismende böyle yazılarınızı hatırlıyorum.

Ben bu sirketi bilancoya kadar almadım ( gördüğüm halde ) çünkü bilanço gelmeli ve karın yansıdığını görmeliydim. 1 lira yukarıdan aldık ( maliyetim 4.4 ) ama içim rahat şekilde sistemime uyarak aldım.

Ancak yine gözlemime dayanarak diyorum ki buralar şu anki hali için, daha yukarılar sa dönüşmeye başladığı hali için çok ucuz kalabilir.

Büyümek zorlu bir süreç pek çok sıkıntısı olabilir her sey istediğiniz gibi gitmeyebilir. Ama giderse bu rakamlar, 2 3 yil öncenin rakamları grafikte nasıl komik kaldıysa öyle komik kalabilir.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Katılıyorum o fiyatlara bilanço ile gelirse zaten artıl bazali 7-8 olur 👍 bizde kene gibi yapışırız hacimler düşmediği müddetçe

Günlük (İş günü)ortalama 750-800 bin komisyon geliri var diğer kalemlerden günde 100 bin tl yazdığını hesaplıyorum çok kaba taslak; giderine baktığımızda günlük 400 bin civarında gideri mevcut; Ortalama her iş günü 400-500 bin net karı vat şimdilik ; çeyreklik 25-30 mio yıllıl 100 mio kar 7-8 fk ile mim hisse fiyatı 7-8 arası olması gerekiyor.

Saygılar selamlar...
    Kaçırdığınız bişey var gueno 33 işmen komisyon gelir kadar diğer kalemlerden kar yazıyor, kredi, faiz, döviz vs. 800 900 bin kar demek günlük aslında 1.6m ile 1.8 m arası kazanabilecek potansiyel demektir. Farkı şu işmen para çoktu. Bu şirketi agresifleştiren budur. Ve bu olacaktır. Bunu 2021 de göreceğiz.
    Son çeyrek nşallah net 25 m den az kazanmaz. Hedefim her çeyrek karını en az %10 ile %20 artırması olacaktır. Başaracağına inanıyorum. Günlük 500 bn kasaya para girmesi az değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    Kaçırdığınız bişey var gueno 33 işmen komisyon gelir kadar diğer kalemlerden kar yazıyor, kredi, faiz, döviz vs. 800 900 bin kar demek günlük aslında 1.6m ile 1.8 m arası kazanabilecek potansiyel demektir. Farkı şu işmen para çoktu. Bu şirketi agresifleştiren budur. Ve bu olacaktır. Bunu 2021 de göreceğiz.
    Son çeyrek nşallah net 25 m den az kazanmaz. Hedefim her çeyrek karını en az %10 ile %20 artırması olacaktır. Başaracağına inanıyorum. Günlük 500 bn kasaya para girmesi az değildir.
    Hocam onları değerlemeye koymuyorum bile; elindeki nakitten elde edeceği kar; diğer faliyetlerden edeceği kar... bunları saymıyorum bile. Bazali 7-8 tl olacak eğer 4. Çeyrek 25-30 arası kar gelir ve Hacimler minimum böyle devam ederse

6. merak ettiğim bir konu var sayın ortaklar sermaye artımıyla beraber ana pazar şartlarını tamamlıyor ana pazara geçiş ne zaman olur sizce

Hocam onları değerlemeye koymuyorum bile; elindeki nakitten elde edeceği kar; diğer faliyetlerden edeceği kar... bunları saymıyorum bile. Bazali 7-8 tl olacak eğer 4. Çeyrek 25-30 arası kar gelir ve Hacimler minimum böyle devam ederse
    Evet haklısınız. Dibin dibi bile oralar olmalı.

Alıntı Originally Posted by sozgennn Yazıyı Oku
    merak ettiğim bir konu var sayın ortaklar sermaye artımıyla beraber ana pazar şartlarını tamamlıyor ana pazara geçiş ne zaman olur sizce
    Valla sene başı bekliyorum. Derinlikse detinlikte geldi. Herhalde 3 ayda bir ayar veriyorlar

Sayfa 370/556 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •