Sayfa 370/531 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470 ... SonSon
Arama sonucu : 4247 madde; 2,953 - 2,960 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - II

Hayırlı Günler...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,051
    Bir sorunum var koçari bey abi.

"koçari özel mesaj ayarlarını kapatmış. Bu nedenle ona mesaja gönderemezsiniz." diyor. Sizden randevu talep edecektim
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan muhalefeti üzen açıklama: Türkiye ekonomisi dinamik ve dirençli!
    Türkiye ekonomisi hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulunan Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası Başkanı Odile Renaud-Basso “Türkiye, en büyük faaliyetimizin olduğu ülke konumunda. 2020 yılında Türkiye’ye 1.7 milyar Euro’luk yatırım gerçekleştirdik. Türkiye’de faaliyete başladığımız günden bu yana toplam 13 milyar Euro’luk yatırım yaptık. Bu çok büyük bir yatırım†ifadelerini kullandı. Renaud-Basso, “Bizim için en cesaret verici olan şey, Türkiye’de özel sektörün son derece dinamik olması†dedi.
    https://www.takvim.com.tr/ekonomi/20...ik-ve-direncli

IMF’den salgın desteklerinde Türkiye'ye övgü: En fazla likidite desteği sağlayan ülke oldu.
    IMF tarafından yayımlanan Mali İzleme Raporu'na göre, salgın sürecinde Türkiye, G20'nin yükselen ekonomileri arasında GSYH'sine oranla en fazla likidite desteği sağlayan ülke oldu. Raporda en dikkati çeken yardım ise 60 milyar lirayı aşan Sosyal Koruma Kalkanı çerçevesinde yapılan yardımlar oldu.
    https://www.takvim.com.tr/ekonomi/20...an-ulke-oldu/2

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,051
    Beyabim gene uykuya tutturuyonuz orucu

Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Bir sorunum var koçari bey abi.

"koçari özel mesaj ayarlarını kapatmış. Bu nedenle ona mesaja gönderemezsiniz." diyor. Sizden randevu talep edecektim
    Koçari abiniz yine parmaklıklar ardında. 10 gün ceza almış, artık denetimli serbestlikdende yararlanamıyor.

Borsa İstanbul Intema (INTEM.E) ve Lider Faktöring (LIDFA.E) hisselerinde tedbir amaçlı brüt takas uygulanacağını duyurdu. Konuyla ilgili Borsa İstanbul'un KAP'a yaptığı açıklama şöyle:
    "Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında INTEM.E ve LIDFA.E paylarında 05/05/2021 tarihli işlemlerden (seans başından) 18/05/2021 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır.

*Türkiye ile Mısır arasında siyasi istişareler, Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Sedat Önal ile Mısır Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Hamdi Sanad Loza'nın başkanlıklarında 5-6 Mayıs 2021 tarihlerinde Kahire'de gerçekleştirilecektir.

*Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz El Suud ile ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görümede ikili ilişkiler ele alındı.

yanlız kalacak olan BAE ve Bahreyn de paşa paşa gelecekler yola. sonuçda hiç kimse menüde olmak istemez,masada oturmak ister.

Sayfa 370/531 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •