DEM 3 aylık faiz %3.5 değmez. yanında dolar eklesen ne olur.O parayı borsada uygun bir alım satım ile bir saatte alır çıkarsın.
DEM 3 aylık faiz %3.5 değmez. yanında dolar eklesen ne olur.O parayı borsada uygun bir alım satım ile bir saatte alır çıkarsın.
Bu model başka ülkede uygulanmaz, uygulayan ülke batar. Önce ülkeyi iyice karıştırıp tek dolar almadan kuru önceden yükseltmek gerekiyor, sonra yukarıdan satıp muhalifleri ve ekonomiste güvenmeyenleri bitirmek gerekiyor.
Çoğu ülkede akıl ile hareket edenler desteklenir, bizde cahil olarak sınıflanıyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
https://www.guncel-egitim.org/acik-o...ri-is-takvimi/
Hesaplama için
Star wars senaryosu.. aynısı
Darbe işte..
Cephe yaratmak cepheden emin olmak taraftar toplamak..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Muhatap Hazinedir, Devlettir.
Dolar 25 olursa DEM sahiplerine kur farkı seve seve ödenecek.. Ödenmeme şansıı yok, yasal bir haktır..
Hala kafanız basımıyor;
DTH ve elinde dolar olanlar dolarını bozmasınlar; anca para kaybederler, Dün 12 olan kur bugün 11,5
ama DEM sahipleri hiçbirşey kaybetmedikleri gibi + alacaklar![]()
Madem DTH çözülecek,çözülmesi bekleniyor.Dolar 9.00 lara belki daha aşağı düşecek.DEM hesabı 3 aylık %3.5 faiz ile başbaşa kalacak. Değmez.
DTH nın çözülmesini beklemiyorum.Çünkü güven yok.Hergün ekonomik model değişiyor. Ne olacağı belirsiz.Bir de enflasyon faktörü var. Enflasyonun da böyle birkaç sene süreceğini bekliyorum. Dolar dolardır. Diyelim 100.000 dolarınız var. 999.999 dolara düşüyor mu düşmüyor.Hep 100.000 dolar. TL. karşılığı 10.00 olmuş 15.00 olmuş önemli değil
Yer İmleri