Sayfa 370/1002 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470870 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 2,953 - 2,960 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1. DEM 3 aylık faiz %3.5 değmez. yanında dolar eklesen ne olur.O parayı borsada uygun bir alım satım ile bir saatte alır çıkarsın.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Aynı ben .. elleşsen bir dert baksan bir dert..
    1 ay sabır..
    Sıkıntı yok ..
    Sonuçta borsa 1600 lerde bile kapatsa tarihi rekorla kapatmış olacak..
    İzleyelim ..

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    4. çeyrek bilanço evveli hareket gelir. O zamana kadar karın ağrısı olmasını bekliyorum...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

3. Bu model başka ülkede uygulanmaz, uygulayan ülke batar. Önce ülkeyi iyice karıştırıp tek dolar almadan kuru önceden yükseltmek gerekiyor, sonra yukarıdan satıp muhalifleri ve ekonomiste güvenmeyenleri bitirmek gerekiyor.

Çoğu ülkede akıl ile hareket edenler desteklenir, bizde cahil olarak sınıflanıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    işçi ücretlerinin maliyetlerdeki payı: %15
    asgari ücretin %50 artması enflasyonu %01 etki eder.
    sapla samanı karıştırmayın.
    https://www.guncel-egitim.org/acik-o...ri-is-takvimi/
    Hesaplama için

5. Star wars senaryosu.. aynısı
    Darbe işte..
    Cephe yaratmak cepheden emin olmak taraftar toplamak..
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bu model başka ülkede uygulanmaz, uygulayan ülke batar. Önce ülkeyi iyice karıştırıp tek dolar almadan kuru önceden yükseltmek gerekiyor, sonra yukarıdan satıp muhalifleri ve ekonomiste güvenmeyenleri bitirmek gerekiyor.

Çoğu ülkede akıl ile hareket edenler desteklenir, bizde cahil olarak sınıflanıyor.
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by el_rojoZorro Yazıyı Oku
    Ne fakeder DEM ile dolar ne kadar yükselirse farkını zaten alıyor..
    iptal etmezlerse tabi

7.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    aralıkta 10 ocakta 15 şubatta 25... sonra da kasa kapandı... martta muhatap bulursan alırsın paranı...

%3 faiz alıcam diye 3 aylık hareket kontrolunu veriyorsun...

zaten TL'de duruyorsa paranın bir kısmı vadelide.. onu koyarsın... kimse bu fiyattan dolar bozup koymaz... adam zaten sıfır faizli doları bunlara güvenmediği için alıp stoklamış...
    Muhatap Hazinedir, Devlettir.

Dolar 25 olursa DEM sahiplerine kur farkı seve seve ödenecek.. Ödenmeme şansıı yok, yasal bir haktır..

Hala kafanız basımıyor;
    DTH ve elinde dolar olanlar dolarını bozmasınlar; anca para kaybederler, Dün 12 olan kur bugün 11,5

ama DEM sahipleri hiçbirşey kaybetmedikleri gibi + alacaklar

8.  Alıntı Originally Posted by uptrend Yazıyı Oku
    DEM 3 aylık faiz %3.5 değmez. yanında dolar eklesen ne olur.O parayı borsada uygun bir alım satım ile bir saatte alır çıkarsın.
    Madem DTH çözülecek,çözülmesi bekleniyor.Dolar 9.00 lara belki daha aşağı düşecek.DEM hesabı 3 aylık %3.5 faiz ile başbaşa kalacak. Değmez.
    DTH nın çözülmesini beklemiyorum.Çünkü güven yok.Hergün ekonomik model değişiyor. Ne olacağı belirsiz.Bir de enflasyon faktörü var. Enflasyonun da böyle birkaç sene süreceğini bekliyorum. Dolar dolardır. Diyelim 100.000 dolarınız var. 999.999 dolara düşüyor mu düşmüyor.Hep 100.000 dolar. TL. karşılığı 10.00 olmuş 15.00 olmuş önemli değil

Sayfa 370/1002 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470870 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •